CS 2 fare ivmesi yok mu?

• Konuyu başlatan CSS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 15.624
Link atmak yasak mı bilmiyorum ama bu videoda xantareste ivme ayarı var gözüküyor. Dakika 1.38. Bu adamda bu ayar varken biz normal oyuncularda nasıl yok?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam, video 6 aylık. Sonradan kaldırdılar.

Oyuna daha güncelleme gelecek. Bu arada ben fare ayarlarından bağımsız bir fark hissetmedim. CS:GO'yu kapanmadan 3-4 saat önce oynamıştım.

Tek sorun yeni tickrate sisteminde, pinginiz azıcık artarsa çok garip bir şekilde geri atıyor. Yani karakteriniz o an yaptığınız şeyleri sunucuya gönderiyor. Ama siz afallayıp kalıyorsunuz. Önceden takılırdınız ve güvenli bir şekilde kalırdınız. Şimdi sola giderken, birden sağ ve ileri gitmiş buluyorum.

Ayrıca CS:GO kalma post efektleri kapatma ayarı sunmamışlar. Oyun bazı yerlerde gereksiz parlıyor. Bu parlama çözünürlük fark etmeksizin oyuncu görmenizi zorlaştırıyor. Bloom falan kapatılmıyor. Molotof efektleri bitince iğrenç parıldamalar bırakıyor ve çok nadir hızlı dönüşlerde, bildiğiniz pembe xray çizgilerine falan denk gelebiliyorsunuz. Yani beta süreci pek de verimli geçmemiş.

Beta zamanı olan geri bildirim butonu kalkmış galiba. Umarım geri getirirler veya ben göremedim. Steam üzerinden geri bildirim yapmak çok hantalca. Google ve Windows'un kullandığı geri bildirim sistemi tarzı bir şey lazım.

Son olarak ikinci oyunda karşı takımda iki tane hile vardı. Hile sorunu için Valorant gibi bir sistem şart.

Son düzenleme:
Ben sildim CS2'yi düzeltirlerse ilerde tekrar yükler oynarım zaten son 2 senede 3-4 ayda bir girip 2-3 maç atıp global olduktan sonra çıkıyodum. Çokta umrumda olmaz açıkcası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı