Çözüldü CS 2 FPS sabit 75'te kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Yer
Başkent
RAM
Corsair Vengeance 2x8 16GB 3600 MHz CL18 RAM
Ekran kartı
Sapphire Pulse RX 6700
Anakart
Gigabyte B450M-S2H
İşlemci
Ryzen 5 5500
Güncelleme gelmiş güncellemeyi yaptım, konsolu açmaya çalışırken konsol tuşu mouse 1 oldu, onu düzeltip ayarları sıfırladım. "é" yaptım konsol tuşunu ama hiçbir tepki vermiyor ve bu yüzden FPS limtini kaldıramıyorum. FPS'im sabit 75'te duruyor ve bu çok gıcık bir sorun.

Çözüm
AMD Radeon üzerinden Chill özelliğiyle FPS'i Max 75'e ayarlamış olabilir misiniz? Ben monitörüm 144 Hz olduğu için Max 140'a ayarlamıştım, oyun sabit 140 FPS güzel akıyor.
Teşekkürler sorun çözüldü, oyunla ilgili değilmiş.
Oyunun başlangıç seçeneklerine -console yazarak tekrar girin, açılacaktır konsol.

Oyunun başlangıç seçeneklerine -Console yazarak tekrar girin, açılacaktır konsol.

Hocam bir şey soracağım konu dışı fakat CS 2 ücretsizmi oldu seçkin istemiyor muydu şu an güncelleyebiliyorum ama seçkinim yok.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-28 175735.png
    35,9 KB · Görüntüleme: 67
Dikey eşitleme açık mı?
Hocam bir şey soracağım konu dışı fakat CS 2 ücretsizmi oldu seçkin istemiyor muydu şu an güncelleyebiliyorum ama seçkinim yok.
CS2 tamamen oynanabilir hale geldi artık herkes girebilir.

AMD Radeon üzerinden Chill özelliğiyle FPS'i Max 75'e ayarlamış olabilir misiniz? Ben monitörüm 144 Hz olduğu için Max 140'a ayarlamıştım, oyun sabit 140 FPS güzel akıyor.
Teşekkürler sorun çözüldü, oyunla ilgili değilmiş.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…