CS 2 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kertaumaka

Hectopat
Evet arkadaşlar biliyorsunuz ki Counter-Strike 2 resmi olarak çıktı: https://store.steampowered.com/app/730/CounterStrike_2/ oyunu kimisi beğendi kimisi beğenmedi sizin görüşleriniz nedir grafik optimizasyon mekanik vb. bana göre oyun çok güzel olmuş optimizasyonu dışında. Benım cıhazımda kasma sorunu yaşamadım fakat GTX1650 ıle bıle kastığını söyleyenler var oyunun mekanıklerı çok daha güzel olmuş eskiden oyunu oynayamıyordum şimdi oyunun silah vurma nişan alma mekanikleri değiştiği için oyunu çok sevdim. Eskiden 1-2 vuramezken şimdi çok daha iyi oldum bu yeni mekanikler sayesinde fakat oyunu oynarken ben bir şeye takıldım biliyorsunuz ki kendi bacaklarımızı görebiliyoruz ama sanki bacaklarımız üstteki bir kameradan bacaklarımızın görüntüsünü veriyormuş gibi değil mi sanki onu becerememişler. Sizin görüşünüzü bekliyorum.

Seçkin hesabım var, bir el oynayayım dedim. CS 2 yeni olduğu için açık mı var bilmiyorum ancak rakipten bir kişi hepimizi tek başına alt etti. Nereye saklanırsan saklan üstüne zıplayarak ateş eden bir adam geliyor, komik de olmaya başladı bir noktadan sonra.

Linux'ta oynadığım için mi bilmem, ses kısmı direkt çalışmıyordu. Yürürken ne kadar mesafeye ses verdiğimi öğrenmiş olmam ise güzel geldi.

Hafiften takılamalar ve lag mevcut. Onun dışında biraz da olsa eski oyuna nazaran hantal geldi gözüme. FPS olarak pek sıkıntı yaşamadım. Genel anlamda ortalama 300-360 arası FPS aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı