CS 2 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben beğenmedim açıkçası. 10 üzerinden 3.

CS:GO daha iyiydi, grafikler iyi hoş fakat ben grafiklerden memnundum. Oyunda adamın kafasına gitmiyor mermi fakat adam ölüyor. Böyle durumda benim de öldüğüm oluyor. FPS değerlerim düşük 60 70 arasında oynuyorum, zevk alamıyorum, grafikler de en düşükte. Silah sesleri de hiç güzel değil, eskisi daha iyiydi. Bir de oynanış da eski akıcılık yok. Bence hızlı hızlı hareketler yapamıyorum eskisi gibi. Bilmiyorum, belki ben alışamamışımdır. Düşünceleriniz neler?

İyi Sosyaller.

Halihazırda piyasadaki oyunu bozup geri verdiler helal olsun istesem yapamam.

CS:GO daha iyiydi, grafikler iyi hoş fakat ben grafiklerden memnundum. Oyunda adamın kafasına gitmiyor mermi fakat adam ölüyor. Böyle durumda benim de öldüğüm oluyor. FPS değerlerim düşük 60 70 arasında oynuyorum, zevk alamıyorum, grafikler de en düşükte. Silah sesleri de hiç güzel değil, eskisi daha iyiydi. Bir de oynanış da eski akıcılık yok. Bence hızlı hızlı hareketler yapamıyorum eskisi gibi. Bilmiyorum, belki ben alışamamışımdır. Düşünceleriniz neler?

İyi Sosyaller.
Aynı şekilde düşünüyorum ben de sonunda benim gibi düşünen biri.

Bence çok iyi ama silahlar aşırı buf almış ve çok güçlü bir dengeleme lazım.

İyi sosyaller.

4 k saat CS:GO oynadım, şu an PUBG geçtim özünü kaybetti.

2500+ Csgo saatim var. Eski zamanda csgoda globaldim.Csgo bir yerden sonra tekrara bağladığını hissettim aim alıp bekliyorsun bununla birlikte hileler olsun vs oyundan soğumuştum. Ajan paketleri çıktığı dönemde redditlerde bazı ajanların bazı maplerde haksız rekabet yarattığını görünce oyunu sildim dahada yüklemedim.Cs2 denedim cs2 daha fazla kozmetikten başka hiçbirşey görmedim. Bana kalırsa valorant csgodan daha taktiksel türk insanına sunucu gecikmeleri vs olsun daha çok değer veriyor.Aim koymak dışında ekstra karakterlerin skillerinide düsünmek gerektiğinden Cs2 oynucağıma valorant oynarım.

CS 2 gerçekten efsane olmuş. Benim beklentimi çok karşıladı. Ama söyleyeyim ben CS 2 daha beta sürecindeyken sistemimde CS 2 için güncelleme yaptım. Yapmasaydım şu an ortalama 100 FPS oynayacaktım. FPS sıkıntısı olan ve bu oyunu çok oynamak isteyen kişilere sistemlerini biraz güncellemelerini öneriyorum.

Sonuçta CS 2'de FPS durumu böyle olacağı daha beta sürecinde belliydi. CS 2 beta sürümünden çıkmadan yaptım ben güncellemeyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı