CS 2 hata vermeden kapanıyor

zOdiak

Decapat
Katılım
30 Temmuz 2021
Mesajlar
73
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-13500H
16 GB RAM
RTX 4050 LAPTOP GPU
Cinsiyet
Erkek
CS2 oynarken eğer FACEIT AC açık ise oyunu açtıktan 30 45 saniye sonra oyun hata vermeden kendi kendine kapanıyor. AC açık olmadığı zaman herhangi bir sorun yok ama acli oynanmıyor.
 
Başlangıç ayarlarına -nojoy yazabilir.
Ya da oyun içi ayarlardan.
Controller Settings'i disable çekebilirsin...
 
i5 13500H.
16 GB RAM.
4050 laptop GPU.

sistemin başarılı ve performanslı bir şekilde Counter-Strike 2 oyununu kaldırabilecek bir sistem.

Oyunun hata verme sebebi Windows 11 kullandığın için
veya Steam hesabın şüpheli hesap girişimi olarak tanımlandığı içindir.

Windows 11 kullanman ne gibi bir hataya sebebiyet verebilir veya Windows 11'in ne zararı var diyorsan, Windows 11 bildiğin üzere hala birkaç hata içeriyor bazı oyunlarda hata verip oyunda uyarı verdirtmeden çıkartıyor veya atıyor.

Steam hesabının şüpheli ise sebebi şudur, hesabına birden fazla kişi çok fazla tekrar tekrar çık gir yapıyorsa veya aynı oyunu aynı anda girmeye zorluyorsa bunlar olursa Steam sizin hesabını şüpheli olarak gösterir.

eğer bilgisayarın Windows 10 ise ve Steam hesabında böyle bir durum yok ise sorunun kaynağı, yüksek ihtimal oyunu indirirken senin bilgisayarda bir şeyi yanlış yapıp veya oyun indirilirken Steam'den kaynaklı bir sorun çıkıp oyunun dosyalarını olması gerektiği yere değil de farklı bir yere kaydetmiş olabilir bu ya seninle alakalı veya Steam ile.

eğer sorunun kaynağı bu metinde değilse son çare oyunu silip yeniden yükleme olabilir.
 
Oyunu silip tekrardan yükledim sorun çözülmedi :) FACEIT AC'yi tekrardan kurmayı deniyorum.

Oyunu silip tekrardan yükledim sorun çözülmedi :) FACEIT AC'yi tekrardan kurmayı deniyorum.

O da çözüm olmadı hesabımın şüpheli hesap olduğunu düşünmüyorum. Şu an için bir çözüm bulamadım tekrar kurmak işe yaramadı ya bekleyeceğim kendisi düzelecek ya da araştırmaya devam edeceğim.
 
Son düzenleme:
Aynı hatayı ben de alıyorum çözüm bulabildiniz mi?

FACEIT AC kapalı iken problem var mı? Yoksa sadece faceir AC açıkken mi kapanıyor.

FACEIT AC kapalı iken problem var mı? Yoksa sadece faceir AC açıkken mi kapanıyor.

Bende sadece FACEIT AC açıkken kapanıyordu. Ve çözümünü FACEIT ile görüşerek buldum.
 
Sadece FACEIT AC açıkken kapanıyor. Hata vermiyor 30-40 saniye sonra kapanıyor direk.

These crashes are caused by a Windows service called "sound research" or something similar, it seems to be an App that was installed on your Computer.
If you open services and find "sound research", right Click, "properties", and set the "startup type" to "disabled", this should fix the issue.

Bu çökmelere "sound research" veya benzeri bir Windows hizmeti neden olmaktadır, bilgisayarınıza yüklenmiş bir uygulama gibi görünmektedir.
Hizmetler'i açıp "sound research "ü bulursanız, sağ tıklayıp "özellikler "i seçin ve "başlangıç türü "nü "devre dışı" olarak ayarlayın, bu sorunu çözecektir.

Bu FACEIT ile konuştuğumda bana sundukları çözüm ve bu benim sorunumu düzeltti tavsiyem bunu dene muhtemelen düzelecektir. Düzelmezse Submit a request – FACEIT bu linkten FACEIT ile iletişime geç.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı