Çözüldü CS 2 hiçbir tepki vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Gelsenkirchen
CS2 yükledim ancak Steam üzerinden oyna butonuna tıkladığımda iki saniye sonra tekrar oyna işareti geliyor. Başlatma seçeneklerine -Vulkan yazdım yine çalışmadı. Game klasörünü yedek alıp oyunu kaldırdım. Sonra Game klasörünü yerine atıp oyunu tekrar indirdim. Tekrar denedim yine çalıştıramadım. Bunun ilacı nedir?

Çözüm
Kimi zaman oyunu ilk defa çalıştırınca varsayılan olarak "pencereli tam ekran" şeklinde çalıştırıyor ve bu da kimi zaman yaşadığınız sorunlar gibi açılmamaya sebep olabilir, bu sebepten dolayı -fullscreen ve çözünürlük komutları girmenizi istedim.
İşe yaramadı maalesef.

NVIDIA driver güncelledim, sorun çözüldü.
CS2 yükledim ancak Steam üzerinden oyna butonuna tıkladığımda iki saniye sonra tekrar oyna işareti geliyor. Başlatma seçeneklerine -Vulkan yazdım yine çalışmadı. Game klasörünü yedek alıp oyunu kaldırdım. Sonra Game klasörünü yerine atıp oyunu tekrar indirdim. Tekrar denedim yine çalıştıramadım. Bunun ilacı nedir?
Sistem özellikleriniz nedir?

i5 8250U - 940MX 8GB Ram. CS:GO oynayabiliyordum. Steam'den kaynaklı şekilde oyunu başlatamıyorum. Çalışıyor yazıyor ardından tekrar oyna yazısı çıkıyor.
Başlangıç ayarlarına -fullscreen -w 1920 -h 1080 yazıp tekrar başlatmayı dener misiniz? (Eğer ekran çözünürlüğünüz 1920x1080 değilse, belirttiğim yerdeki sayılara çözünürlüğüne uygun olarak değiştirin. 1366x768 ise -w 1366 -h 768 gibi.)

Başlangıç ayarlarına -fullscreen -w 1920 -h 1080 yazıp tekrar başlatmayı dener misiniz? (Eğer ekran çözünürlüğünüz 1920x1080 değilse, belirttiğim yerdeki sayılara çözünürlüğüne uygun olarak değiştirin. 1366x768 ise -w 1366 -h 768 gibi.)
Bilmediğim için soruyorum ama bununla ne alakası var?

Düzelmedi ayrıca.

Bilmediğim için soruyorum ama bununla ne alakası var?
Kimi zaman oyunu ilk defa çalıştırınca varsayılan olarak "pencereli tam ekran" şeklinde çalıştırıyor ve bu da kimi zaman yaşadığınız sorunlar gibi açılmamaya sebep olabilir, bu sebepten dolayı -fullscreen ve çözünürlük komutları girmenizi istedim.
Düzelmedi ayrıca.
Başlata "grafik ayarları" yazıp gelen ekrandan "gözat" dedikten sonra;

Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\game\bin\win64

Bu konumdaki "cs2.exe" uzantısını ekleyip "güç tasarrufu" yazan yeri "yüksek performans" olarak değiştirdikten sonra tekrardan dener misiniz? "

İşe yaramadı maalesef.

NVIDIA driver güncelledim, sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı