CS 2 hitbox problemi düzeltilmiş

Son düzenleme:
Keşke oyun esnasında donmayı da düzeltseler Görev Yöneticisi'nden kapatıyorum donma düzelmiyor kilitlenip kalıyor görev yöneticisinde yanıt vermiyor olarak gözüküyor.

Gece kaç gibi gelmiş? Çünkü ben dün 2.30'a kadar oynadım ve arkası dönük, eğilmiş adamlara mermi gitmiyordu hala.

Acil ping sorununuda düzeltseler.
Acip bir el attim.
Hayir, halen oynanmaz halde. Lan kabloyla aldigim ping.
Counter-strike 2 Screenshot 2023.10.10 - 10.38.01.64.png

Son düzenleme:
Şu subtick olayı çıktığından beri pingi düşük adamlarla rekabet edilmiyor. Duvarın içinden ölüyorsun. Yine adamlara peek atman lazım. Ne anladım ki ben o zaman?

Hitbox sorunu mu varmış?

Şu subtick olayı çıktığından beri pingi düşük adamlarla rekabet edilmiyor. Duvarın içinden ölüyorsun. Yine adamlara peek atman lazım. Ne anladım ki ben o zaman?
Maalesef hocam. Negev, Bizon ve M4A4 alarak gördüğüm an koşarak ateş ediyorum. Mermi tutarsa ölüyor.

Hitbox sorunu mu varmış?

Maalesef hocam. Negev, Bizon ve M4A4 alarak gördüğüm an koşarak ateş ediyorum. Mermi tutarsa ölüyor.
Omuz gösterdiğin an öldün ya imkanı yok rekabet edemezsin. Aim tutamayan adamlar onetap atar oldular.

Hitbox sorunu mu varmış?

Evet, vardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hitbox sorunu mu varmış?

Maalesef hocam. Negev, bizon ve M4A4 alarak gördüğüm an koşarak ateş ediyorum. Mermi tutarsa ölüyor.

Onun yerine aimbotz tarzı maplere girip durarak spray ve 2-3 tap şeklinde ateş etmeyi öğrenebilirsiniz. Koşarak ateş etmek istiyorsanız Apex Legends tarzı oyunlar oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı