CS 2'de optimizasyon problemi düzeltildi mi?

Hocam ben sizin yorumunuza katılmıyorum ve kendi açınızdan yorumlamışsınız resmen bu oyun güncelleme olarak geldi yeni oyun olarak değil ufak tefek şeyleri düzeltirsin suya biraz iyileştirme yaparsın ama gidip de FPS düşürtecek grafik detaylarına abanmaşsın müzelik PC'si olanlar zaten CS:GO'yu popüler etti ayrıca siz yaşamazsınız başkası o sorunu yaşar en lüks PC'ler bile FPS düşüşü yaşıyor bu demek oluyor ki senin optimizasyon iyi değil ona rağmen nasıl optimizasyon konusunu ele alıp savunursunuz anlam veremiyorum.

Tamamen yeni bir motorla yükseldiği için yeni oyun olarak geldi. Grafikler tabii ki bu yüzden yükseldi ayrıca "müzelik PC'si olanlar oyunu popüler etti" demek yanlış bir yaklaşım. O zaman CS:GO da hiç gelmeseydi CS 1.6'da devam edilseydi, ortadaki performans farkı ortada. Neden insanlar CS:GO çıktığında donanım yükseltmek zorunda kaldı ki?

En son dediğin zaten benim mesajıma çıkıyor. Eğer yüksek donanımlarda da beklenmedik performans sorunları yaşanıyorsa bunu optimizasyona yorabiliriz. Lakin 45 FPS alacak donanımlara sahip birinin mesajına RTX 2060 gibi sıradan bir GPU'lu bir yanıt geldikten sonra "RTX kartla sorun yaşamıyorum diyenler!!" diye yükseltmek hatalı bir yaklaşım. Adam 7800X3D ve RTX 4090'la sorun yaşamıyorum dese eyvallah istediğini de sonuçta orası artık high-end.

Hocam hata yaptılar güncelleme olarak azıcık güzel detaylar filan ekleselerdi FPS düşüşü olacak ince detaylara abanmasalardı FPS düşüşü olmazdı zaten CS:GO'yu müzelik PC'ler oynuyordu ondan Online'si iyiydi burada hata ettiler.
Ryzen 2600 ve GTX 980 ile 100 FPS üzeri oynayabiliyorum. 9 senelik kartla, 5 senelik işlemciyle 2023'te çıkmış oyunu rahatça oynayabiliyorsam pek de bi sorun yok demektir benim için. Oyunun grafiklerinden çok başka saçmalıklarını konuşmak lazım bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı