Dostlar selam. Başlıkta da gördüğünüz gibi CS 2, Valorant, Minecraft benzeri oyunlar oynayacağım. Pek ağır oyun oynamam belki Forza girerim.
Şu an elimde bir kasa var.
-Ekran kartı: Yok.
-İşlemci: AMD Athlon.
-Anakart: MSI B450 Gaming Plus Max.
-RAM: 2 kanal toplam 16 GB 3200 MHz.
-Güç kaynağı: 850W bronz.
RAM'leri yeni aldım. İkinci elden işlemci ve ekran kartı almayı düşünüyorum. Aklımda ki parçalar işlemci olarak Ryzen 5 3600, ekran kartı olarak RTX 2060 düşündüm. Diğer parçalarım kurtarıyor ve destekliyor. Bütçe bahsettiğim parçalar civarında biraz fazla biraz az oynayabilir. Şart ikinci el olması, ikinci el alırken nelere dikkat etmem gerektiğini biliyorum ama aklınızda ki bilgileri paylaşsanız da yardımı olur. Şimdiden teşekkürler.
Şu an elimde bir kasa var.
-Ekran kartı: Yok.
-İşlemci: AMD Athlon.
-Anakart: MSI B450 Gaming Plus Max.
-RAM: 2 kanal toplam 16 GB 3200 MHz.
-Güç kaynağı: 850W bronz.
RAM'leri yeni aldım. İkinci elden işlemci ve ekran kartı almayı düşünüyorum. Aklımda ki parçalar işlemci olarak Ryzen 5 3600, ekran kartı olarak RTX 2060 düşündüm. Diğer parçalarım kurtarıyor ve destekliyor. Bütçe bahsettiğim parçalar civarında biraz fazla biraz az oynayabilir. Şart ikinci el olması, ikinci el alırken nelere dikkat etmem gerektiğini biliyorum ama aklınızda ki bilgileri paylaşsanız da yardımı olur. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: