emir buğra ünal
Femtopat
Daha fazla
Kablosuz klavyeler sıkıntı hocam aynı kriterlerde bende aradım ama güzel bir tane bulamadım. Apex Pro Mini var ancak epey sorunlu bir klavye onun haricinde ASUS ROG Falchion Ace ve RX Low Profile klavyeler var ama pek iyi sayılmazlar o bütçede. Custom klavye olarak kablosuz güzel CS2 için klavye var mı bilmiyorum ben bulamadım. Onun haricinde de bütçeyi tamamen sınıra kadar zorlayacak klavyeler Logitech G915 TKL veya ASUS ROG Azoth olur. Ek olarak Logitech G Pro X 60 var ama onun içinde pek iyi denmiyor ama kötü değildir alınabilir.Merhaba sadece FPS oyunları oynuyorum. Klavye önerilerinizi bekliyorum, tek kriterim kablosuz ve çok yer kaplamaması. Bütçe sıkıntım yok 10 bine kadar.
W75 kablolu arkadaşın kriteri kablosuz klavye.Nasıl bir şey arıyorsunuz numlock tuşları olsun mu?
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam bu tür klavyelerde ne gibi sorunlar oluyor? Bende almayı düşünüyorum da özellikle ASUS'un klavyelerindenKablosuz klavyeler sıkıntı hocam aynı kriterlerde bende aradım ama güzel bir tane bulamadım. Apex Pro Mini var ancak epey sorunlu bir klavye onun haricinde ASUS ROG Falchion Ace ve RX Low Profile klavyeler var ama pek iyi sayılmazlar o bütçede. Custom klavye olarak kablosuz güzel CS2 için klavye var mı bilmiyorum ben bulamadım. Onun haricinde de bütçeyi tamamen sınıra kadar zorlayacak klavyeler Logitech G915 TKL veya ASUS ROG Azoth olur. Ek olarak Logitech G Pro X 60 var ama onun içinde pek iyi denmiyor ama kötü değildir alınabilir.
W75 kablolu arkadaşın kriteri kablosuz klavye.
Hocam kablosuz klavyelerin çoğu kablolulara göre donanım olarak geride. Geride olmayanlar ise ya çok pahalı yada yine uygun fiyatlı ancak bazı sorunları olabiliyor hepsine tam olarak hakim değilim ancak Apex Pro Mini çok sorunlu bir kablosuz klavye diye biliyorum her ne kadar burada bazı kullanıcılar herhangi bir sorun yaşamadığını söylese dahi Trendyol üzerinden klavye hakkında epey bir kötü yorum okudum kullanıcıların çeşitli sorunlar yaşadıklarına dair. Onun haricinde aslına bakarsanız Falchion kablosuzlarda herhangi bir sorun yok gibi duruyor ama yeni klavyelerde mevcut olan Rapid Trigger,SOCD özellikleri yok diye biliyorum. Bende Falchion Ace Wireless alacaktım ancak hem bu bahsettiğim kullanışlı özellikler yok hemde Omni Receiver desteği yok yani mouseumun usbsini aynı zamanda klavyemle eşleyemiyorum çünkü 4 sene önce çıktı bu klavye.Hocam bu tür klavyelerde ne gibi sorunlar oluyor? Bende almayı düşünüyorum da özellikle ASUS'un klavyelerinden
Hocam bu tür klavyelerde ne gibi sorunlar oluyor? Bende almayı düşünüyorum da özellikle ASUS'un klavyelerinden.
Hocam geç gördüm kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim. Bende ASUS çok pahalı gelirse AKKO'da almayı düşünüyordum açıkçası. Onlarda da yine Rapid Trigger özelliği vardı sanırsam hatta SOCD özelliği de vardı ama bazı modellerde. Alırsam da yine şuan da Gamepower Eva 7 gibi kablolu alacağım gibi duruyor açıkçası bu söylenenlerden sonra.Hocam kablosuz klavyelerin çoğu kablolulara göre donanım olarak geride. Geride olmayanlar ise ya çok pahalı yada yine uygun fiyatlı ancak bazı sorunları olabiliyor hepsine tam olarak hakim değilim ancak Apex Pro Mini çok sorunlu bir kablosuz klavye diye biliyorum her ne kadar burada bazı kullanıcılar herhangi bir sorun yaşamadığını söylese dahi Trendyol üzerinden klavye hakkında epey bir kötü yorum okudum kullanıcıların çeşitli sorunlar yaşadıklarına dair. Onun haricinde aslına bakarsanız Falchion kablosuzlarda herhangi bir sorun yok gibi duruyor ama yeni klavyelerde mevcut olan Rapid Trigger,SOCD özellikleri yok diye biliyorum. Bende Falchion Ace Wireless alacaktım ancak hem bu bahsettiğim kullanışlı özellikler yok hemde Omni Receiver desteği yok yani mouseumun usbsini aynı zamanda klavyemle eşleyemiyorum çünkü 4 sene önce çıktı bu klavye.
Size de çok teşekkür ederim hocam. Peki, Epomaker klavyelerinde Rapid Trigger gibi özellikler oluyor mu? O markayı da duymuştum ama neredeyse hiç araştırmadıme. Oluyorsa nereden alabilirim? Amazon da çoğu modeli var mı? Veya Türkiye'ye bir şekilde gönderim yapan sitede...Kablosuz klavyelerde bazen tuş takılma sorunları vs. oluyor. Bende Epomaker TH66 sahibiyim ve bu yuzden klavyeyi kablo ile kullanıyorum.
Bu arada hocam bu ben için mi öneri yoksa diğer arkadaş için mi? Ben için ise masamda yer var %100 klavye için ama %45 derecede veya ona yakın bir açıda oynamaktan keyif aldığım için masadan yine de taşmış oluyor da. Bu nedenle daha ufak versiyonu varsa bu model de veya başka model önerebilirseniz iyi olur.Hocam eğer boyutu göz ardı edebilirseniz
bu da iyi bir seçenek.Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless NX Snow Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless NX Snow Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless NX Snow Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.842,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam benim size tavsiyem bu kriterlerde ve bu bütçede Logitech G Pro x 60 olurdu ama paramın hakkını versin istiyorsanız daha iyi modeller mevcut olabilir bende çok tecrübeli değilim pek.
Dostum üşendiğimden soruyorum kendim de araştırabilirdim. Rapid Trigger var mıydı şu Madlions'ta? Ya da Akko da?Valla sırf meraktan yurtdışından HyperX Alloy Fps Pro getirttim adamlar zamanında ne klavye yapmış dedirtiyor insana. Şaka bir yana FGG Madlions MAD60/68 HE Mekanik Klavye veya AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye bunları önerebilirim.