CS 2 için skin önerisi

Hocam bu float olayı tam olarak nedir? Fabrikadan yeni çıkan veya görevde kullanılmış gibi bir terim değil herhalde. Bende yatırım amaçlı bir ak almayı düşünüyorum 200-250 civarı.

Silahın aşınma durumu silahı incele dediğinizde aşağıdaki i işaretine mouse getirdiğinizde aşıma durumu olarak gözükür o değer ne kadar düşükse silah o kadar değerlidir aslında görevde kullanılmıs ve fabrikadan yeni çıkmıs gibi durumlarla alakalıdır.

O zaman belirlediğim fiyata en fazla görevde kullanılmış bir Ak-47 alabiliyorum. Anubis veya hayalet bozguncu alıp bir iki tane daha sticker ile kâr edilebilir sanırım.

Hocam bu float olayı tam olarak nedir . Fabrikadan yeni çıkan veya görevde kullanılmış gibi bir terim değil herhalde. Bende yatırım amaçlı bir ak almayı düşünüyorum 200-250 civarı.

Alakalı aslında. Fabrikadan yeni çıkmış ürünlerde float en düşük oluyor. Float arttıkça da savaş görmüşe kadar gidiyor.

Ben imparatoriçe almıştım bence anubisten daha güzel. Ama satmayı düşünüyorum akşama fiyatlar düşecek deniyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…