CS 2 için skin önerisi

Hocam bu float olayı tam olarak nedir? Fabrikadan yeni çıkan veya görevde kullanılmış gibi bir terim değil herhalde. Bende yatırım amaçlı bir ak almayı düşünüyorum 200-250 civarı.

Silahın aşınma durumu silahı incele dediğinizde aşağıdaki i işaretine mouse getirdiğinizde aşıma durumu olarak gözükür o değer ne kadar düşükse silah o kadar değerlidir aslında görevde kullanılmıs ve fabrikadan yeni çıkmıs gibi durumlarla alakalıdır.

Silahın aşınma durumu silahı incele dediğinizde aşağıdaki i işaretine mouse getirdiğinizde aşıma durumu olarak gözükür o değer ne kadar düşükse silah o kadar değerlidir aslında görevde kullanılmıs ve fabrikadan yeni çıkmıs gibi durumlarla alakalıdır.
O zaman belirlediğim fiyata en fazla görevde kullanılmış bir Ak-47 alabiliyorum. Anubis veya hayalet bozguncu alıp bir iki tane daha sticker ile kâr edilebilir sanırım.

Hocam bu float olayı tam olarak nedir . Fabrikadan yeni çıkan veya görevde kullanılmış gibi bir terim değil herhalde. Bende yatırım amaçlı bir ak almayı düşünüyorum 200-250 civarı.

Alakalı aslında. Fabrikadan yeni çıkmış ürünlerde float en düşük oluyor. Float arttıkça da savaş görmüşe kadar gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı