CS 2 için switch önerisi

Yusuf ProR

Hectopat
Daha fazla  
Razer Blackwidow V4 75% kullanıyorum ve tuuşlarra bsınca birdeen fazla kere tıklıyor buradaki gibi ben de teker teker düzeltmek zorunda kalıyorum ve CS de doğru düzgün oynayamıyorum bu yüzden. Razer'in stok switchleriyle bu problemi yaşamıştım ve sonra switchlereini Akko Dracula ile değiştirdim yine aynı problem var. Problem klavye de mi acaba yoksa aldığım switchler de değil mi problem var? Yeni klavye mi almalıyım yoksa ve ne almalıyım?

Razer Blackwidow V4 75% kullanıyorum ve tuuşlarra bsınca birdeen fazla kere tıklıyor buradaki gibi ben de teker teker düzeltmek zorunda kalıyorum ve CS de doğru düzgün oynayamıyorum bu yüzden. Razer'in stok switchleriyle bu problemi yaşamıştım ve sonra switchlereini Akko Dracula ile değiştirdim yine aynı problem var. Problem klavye de mi acaba yoksa aldığım switchler de değil mi problem var? Yeni klavye mi almalıyım yoksa ve ne almalıyım?
Tüm tuşlarda mı aynı sorun var yoksa belli başlı tuşlarda mı?

Hocam switch değiştirmene rağmen düzelmediyse klavyenin ana kartında sorun olma ihtimali yüksek, garantisi devam ediyorsa göndermeyi deneyebilirsin. Garanti yoksa da maalesef yeni klavyeye geçmen daha iyi olur.

HyperX orgins 60 Aqua switch nasıl sizce?

O paraya çok daha iyilerini bulursun hocam, bütçe ve boyut tercihin nedir?

Bütçe 5-6k zorlarsam belki 7 olabilir ve boyut olarak 75 bence F tuşları olduğu için en iyisi ama 60 da aşırı sıkıntı değil ve manyetik klavye olmasa daha iyi olur bence diğerleri nasıldır bilmiyorum ama Apex Pro Mini denemiştim hissiyat ve ses olarak çok tatmin edici değildi.

Bütçe 5-6k zorlarsam belki 7 olabilir ve boyut olarak 75 bence F tuşları olduğu için en iyisi ama 60 da aşırı sıkıntı değil ve manyetik klavye olmasa daha iyi olur bence diğerleri nasıldır bilmiyorum ama Apex Pro Mini denemiştim hissiyat ve ses olarak çok tatmin edici değildi.
O bütçelere çok premium klavyeler alırsın zaten hocam.

Bunların tuşları ışık geçirmiyor, ışık geçiren model istiyorsan şu modele bakabilirsin.

Hocam bu arada 2k-4k arasında da yine seni tatmin eden modeller bulursun. Sen bütçeyi yüksek söyledin diye bunları attım ama bunlar top seviye ürünler. 2-4k arasında da yine seni tatmin eden modeller bulursun rahatça. İstersen onlardan da atarım bütçeyi zorlamak istemiyorum dersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı