Huano, Akko CS ve KTT switch önerisi

• Konuyu başlatan KNT1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 1.658
Hocam size acil bir şey sormam gerek Sarı sıteden Aula aldım dedim bu Aula'nın bir tane karton kutusu içinde de renkli olan kutusu var biliyorsunuz karton kutunun üstende bir etiket var işte MADE İN CHINA yazan o etiket diğerlerinde karton kutunun içindeki kutuda yapısık olarak gelmiş sizce normal mi bu üründen ürüne değişen bir şey mi

Ayırca @KafadanKontak sizde bakabilirmisiniz
Hocam cevabını zaten @Mert Ayıboğan hocam vermiş. Hayırlı olsun.

Hocam ceza alacagım için buraya yazmak zorundayım Furylevel Z1 kullanıyormuşsunuz hala memnunmusunuz donma takılma var mı acaba malzeme kalitesi nasıl @N1cht
Memnunum hocam hala kullanıyorum. Donma takılma hiç yaşamadım, malzeme kalitesi de tatmin ediyor.

Memnunum hocam hala kullanıyorum. Donma takılma hiç yaşamadım, malzeme kalitesi de tatmin ediyor.

Peki hocam boyle mesela Aula F75 klavyeyi elinize aldıgınızda bir ağırlıgı var yani bu kalite dedirten cinsten aynısı bu mouse içinde geçerlimidie ayrıca gıcırdama sorunu oldu mu son olarak Mcu kısmında sorun yarattımı onu merak ettim inceleme bizi okudum bu 2 aylık süreçte ne oldu onu sormak istemiştim

Peki hocam boyle mesela Aula F75 klavyeyi elinize aldıgınızda bir ağırlıgı var yani bu kalite dedirten cinsten aynısı bu mouse içinde geçerlimidie ayrıca gıcırdama sorunu oldu mu son olarak Mcu kısmında sorun yarattımı onu merak ettim inceleme bizi okudum bu 2 aylık süreçte ne oldu onu sormak istemiştim
MCU kısmında bir sorun yaşamadım. Gıcırdama sorunu var, tabanından ve kenarlarından sıkınca esniyor. Normal kullanımda fark etmezsiniz, ancak elinize alıp sıkmanız gerekir. Hafif bir fare, ağırlık kısmını pek anlayamadım açıkçası. Eğer sorduğunuz şey kaliteli hissettiriyor mu ise evet kaliteli hissettiriyor.

MCU kısmında bir sorun yaşamadım. Gıcırdama sorunu var, tabanından ve kenarlarından sıkınca esniyor. Normal kullanımda fark etmezsiniz, ancak elinize alıp sıkmanız gerekir. Hafif bir fare, ağırlık kısmını pek anlayamadım açıkçası. Eğer sorduğunuz şey kaliteli hissettiriyor mu ise evet kaliteli hissettiriyor.
Evet hocam genel olarak onu sormuştum agırlık kısmında. Gıcırdama olmasa iyiydi bende alacagım o zaman sağolun bot basıyolar diye yorumlar gördüm tereddüt etmiştim

Hocam iyi gunler fareyi aldim suan kullaniyorum hic bir sikintisi yok ama double click sorunu var acaba benden kaynaklimi eski mouseda baya bi yapiyordum hani acaba istemeden benmi tiklatiyorum dedim sizde oluyor mu acaba

Son düzenleme:
Evet hocam genel olarak onu sormuştum agırlık kısmında. Gıcırdama olmasa iyiydi bende alacagım o zaman sağolun bot basıyolar diye yorumlar gördüm tereddüt etmiştim

Hocam iyi gunler fareyi aldim suan kullaniyorum hic bir sikintisi yok ama double click sorunu var acaba benden kaynaklimi eski mouseda baya bi yapiyordum hani acaba istemeden benmi tiklatiyorum dedim sizde oluyor mu acaba
Benimkinde hiçbir sorun olmadı. İsterseniz Fare Düğmeleri Testi | Fare testi çevrimiçi | CPS Check buradan test edin, eğer ayıplı ürünse değişim yapacaklardır.

hocam bedwars oynuyorsanız bılırsınız hani bedwarscilarin bir tiklama sekli var bilirmisiniz ben bunu 4 yildir yapiyorum acaba benden kaynaklimi cunku ustten dik tiklayinca yada sol elimle yapinca olmuyor
Dediğim gibi hocam dikkat ederek tek tek basın ve siteden gözlemleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı