Çözüldü CS 2 indirirken indirme sıfırlandı ama C diskinde yer azalmadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ali41H

Femtopat
Daha fazla  
CS:GO 2 indiriyordum ve 50% indirilmişti. Sonra indirmeği durdurdum ve Steam'ı kapatıktan sonra bilgisayarı kapattım. Şimdi bilgisayarı açtığımda, indirme sıfırlanmıştı ama yerel disk (C:)-de yer boşalmamıştı. Sorun nedir veya çözümü var mı?

Çözüm
Oyunlar inmeden önce kendisine özel yeri rezerve eder ve sonra gelir inince o rezerve ettiği yere oturur. İndirmeyi iptal edip kaldırmadığınız sürece yeriniz yok olur.
Oyunlar inmeden önce kendisine özel yeri rezerve eder ve sonra gelir inince o rezerve ettiği yere oturur. İndirmeyi iptal edip kaldırmadığınız sürece yeriniz yok olur.

Çözüm

Anlamadım yani. CS 2 indiriliyordu sonra bilgisayarı kapatım açtım sıfırlandı ama yer dolu. CS:GO-yu indirdiğimde böyle olmamıştı.

Dosya Ekleri

• 2023-10-07 (1).png
    2023-10-07 (1).png
    18,8 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Selam. Seni de rahatsız ediyorum ama CS: 2'yi indirdim ve bana yüklediğim görseldeki hatayı veriyor. Dosya bütünlüğünü doğruluyorum ama hiçbir şey değişmiyor. Çözümü nedir hocam.
Açıkçası bunu ilk defa gördüm. Dosya doğrulamak işe yaramıyorsa CS konumundan herhangi bir dosyayı silerek dosya doğrulama yapmayı deneyebilirsin.

Açıkçası bunu ilk defa gördüm. Dosya doğrulamak işe yaramıyorsa CS konumundan herhangi bir dosyayı silerek dosya doğrulama yapmayı deneyebilirsin.

Tamamdır. Deneyip size bilgi vereceğim. Teşekkürler.

Yaptım ama olmadı. Yine de zaman ayırdığınız için teşekkürler.

Abi şimdi de CS'de maça girerken veya ayar değişirken ekran kapanıp açılıyor. Sorun neden kaynaklı biliyor musun?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı