CS:GO 2 indiriyordum ve 50% indirilmişti. Sonra indirmeği durdurdum ve Steam'ı kapatıktan sonra bilgisayarı kapattım. Şimdi bilgisayarı açtığımda, indirme sıfırlanmıştı ama yerel disk (C
-de yer boşalmamıştı. Sorun nedir veya çözümü var mı?
Oyunlar inmeden önce kendisine özel yeri rezerve eder ve sonra gelir inince o rezerve ettiği yere oturur. İndirmeyi iptal edip kaldırmadığınız sürece yeriniz yok olur.
Anlamadım yani. CS 2 indiriliyordu sonra bilgisayarı kapatım açtım sıfırlandı ama yer dolu. CS:GO-yu indirdiğimde böyle olmamıştı.
Herhangi bir oyun indirirken böyle olur, önce bir yer ayırır sonra ayırdığı yere iner.
Evet öyle.Şimdi ben 30 GB-yi yeniden mi indireceğim?
Evet öyle.
Evet öyle.
Açıkçası bunu ilk defa gördüm. Dosya doğrulamak işe yaramıyorsa CS konumundan herhangi bir dosyayı silerek dosya doğrulama yapmayı deneyebilirsin.Selam. Seni de rahatsız ediyorum ama CS: 2'yi indirdim ve bana yüklediğim görseldeki hatayı veriyor. Dosya bütünlüğünü doğruluyorum ama hiçbir şey değişmiyor. Çözümü nedir hocam.
Açıkçası bunu ilk defa gördüm. Dosya doğrulamak işe yaramıyorsa CS konumundan herhangi bir dosyayı silerek dosya doğrulama yapmayı deneyebilirsin.
Açıkçası bunu ilk defa gördüm. Dosya doğrulamak işe yaramıyorsa CS konumundan herhangi bir dosyayı silerek dosya doğrulama yapmayı deneyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.