Merhaba, normalde FPS çatışma oyunlarında aimim iyidir ama bir eksiklik var. Sens sorunu mu veya başka bir şey mi anlayamadım. Adamla çatışırken aim bir türlü üstüne oturmuyor. Nasıl düzeltebilirim?
Atolyeye ekledim abone oldum ama oyunda nasıl gireceğim?Atölye haritalarında günlük ısınarak geliştirebilirsiniz örneğin: Aim Botz - Training
Eğer ilk defa FPS oynayacaksanız bunları yapabilirsiniz belki de onun dışında inanılmaz gereksiz bence. Valorant oynarken İmmo civarlarındaydım. Güncel olarak Faceit lvl9'um toplasan hayatımda 1 saat atölyede antrenman yapmamışımdır.Hocam CS2 az oynadım Valorant'ta geçti saatlerim fakat Valorant da aşağı yukarı aynı aim mekaniklerine sahipler.
Ünlü CS e-sporcuları ve Valorant oyuncuları tarafından da benzer şeyler kullanılıyor, daha da basitleştirerek şu antremanı oluşturmuştum kendime, baya işe yaramıştı one-tap atıyordum herkese:
Eki Görüntüle 2534091
Oynaya bastığınız zaman atölye haritaları diye bir şey çıkmıyor mu hocam?Hocam atolyeye eklediğim aim geliştirme haritasına nasıl gireceğim oyun da gözükmüyor.
Çıkıyor ama o yukarıda arkadaşın attığı harita çıkmadı.Eğer ilk defa FPS oynayacaksanız bunları yapabilirsiniz belki de onun dışında inanılmaz gereksiz bence. Valorant oynarken İmmo civarlarındaydım. Güncel olarak Faceit lvl9'um toplasan hayatımda 1 saat atölyede antrenman yapmamışımdır.
Oynaya bastığınız zaman atölye haritaları diye bir şey çıkmıyor mu hocam?
Çıkıyor ama o yukarıda arkadaşın attığı harita çıkmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.