Ne yapsam aim tam istediğim gibi değil, ChatGPT'ye bir program yazdırdım ona calısıyorum fakat aimi iyi olan arkadasların tavsiyelerini de almak isterim.
Sadece CS2 için konuşursak Aim'den çok Spray atmaya alışmanız gerekiyor. Kendinizi kötü görmeyin sürekli sürekli sens değişip durmayın. Elinize uygun bir sens bulun eğer o gün o sensle güzel oynarsanız bir daha değiştirmeyin. Ertesi gün oyuna girdiğinizde aynı sens ile kötü oynarsanız değiştirmeyin alıştırma yapa yapa dünkü halinize dönersiniz. Hangi fareyi kullanıyorsunuz?
sağolun öneriliniz icin.Hocam topluluk sunucularında bol zaman geçirerek ve aim botz gibi atölye haritalarında çalışabilirsiniz ek olarak aimlabs işe yarayabilir spray atmayı öğrenmek peek atmayı öğrenmek flick atmayı öğrenmek bunlar genel olarak.
HP S1000
Yani o fare ile XANTARES'i koysan o da vuramaz (!). Fareden kaynaklı da olabilir sizin aim sorununuz. Bir internet kafede 1000 veya 2000 Hz mouse denerseniz eğer dediğimi anlarsınız.
Ne yapsam aim tam istediğim gibi değil, ChatGPT'ye bir program yazdırdım ona calısıyorum fakat aimi iyi olan arkadasların tavsiyelerini de almak isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.