CS 2 aim geliştirme

Cem342260

Centipat
Daha fazla  
Ne yapsam aim tam istediğim gibi değil, ChatGPT'ye bir program yazdırdım ona calısıyorum fakat aimi iyi olan arkadasların tavsiyelerini de almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece CS2 için konuşursak Aim'den çok Spray atmaya alışmanız gerekiyor. Kendinizi kötü görmeyin sürekli sürekli sens değişip durmayın. Elinize uygun bir sens bulun eğer o gün o sensle güzel oynarsanız bir daha değiştirmeyin. Ertesi gün oyuna girdiğinizde aynı sens ile kötü oynarsanız değiştirmeyin alıştırma yapa yapa dünkü halinize dönersiniz. Hangi fareyi kullanıyorsunuz ?

Ne yapsam aim tam istediğim gibi değil, ChatGPT'ye bir program yazdırdım ona calısıyorum fakat aimi iyi olan arkadasların tavsiyelerini de almak isterim.

Hocam topluluk sunucularında bol zaman geçirerek ve aim botz gibi atölye haritalarında çalışabilirsiniz ek olarak aimlabs işe yarayabilir spray atmayı öğrenmek peek atmayı öğrenmek flick atmayı öğrenmek bunlar genel olarak.

Sadece CS2 için konuşursak Aim'den çok Spray atmaya alışmanız gerekiyor. Kendinizi kötü görmeyin sürekli sürekli sens değişip durmayın. Elinize uygun bir sens bulun eğer o gün o sensle güzel oynarsanız bir daha değiştirmeyin. Ertesi gün oyuna girdiğinizde aynı sens ile kötü oynarsanız değiştirmeyin alıştırma yapa yapa dünkü halinize dönersiniz. Hangi fareyi kullanıyorsunuz?

HP S1000

Hocam topluluk sunucularında bol zaman geçirerek ve aim botz gibi atölye haritalarında çalışabilirsiniz ek olarak aimlabs işe yarayabilir spray atmayı öğrenmek peek atmayı öğrenmek flick atmayı öğrenmek bunlar genel olarak.
sağolun öneriliniz icin.

Oyunda tek etkin nokta sadece aim değil. Arkadaşın dediği gibi spray de önemli, ayrıca herhangi bir haritayı seçip CT veya T tarafında uzmanlaşmak da büyük bir avantaj sağlar.

Mesela Mirage haritasında Terörist isen, neler yapman gerektiğini, nerede durman gerektiğini ve hangi stratejileri kullanman gerektiğini ezberlemen lazım.

Açık söylemem gerekirse CS 2 de aim olayı sıkıntı çoğu zaman crossu tam kafaya tutturmaman lazım. , bu saçma ama bu oyun böyle birçok kişi inkar etse de oyun bozuk Ben bile saçma sapan HS atıyorum bazen bazen de doğru hedefi tutturmama rağmen kurşun gitmiyor ve CS:GO'da bot gibi oynayanlar CS 2 de Simple'a dönüştü bu sayede :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı