CS 2 kafaya sıkmama rağmen ölmüyor

Shots 1-5: Clearly missed.
Shots 6-9: Missed due to recoil (bad spray control).
Shots 10-11: Very close, but recoil and inaccuracy make these reasonable misses.
Shot 12: Likely didn't actually fire because Hiko was already dead.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğim olay ilk maçta kafalarına sıkarak vurduğum adamlar sanki ben vurduktan çok az bir süre sonra düşüyolar gibi. İkinci vuruşta sniper ile vurduğum vuruşta yani sıktığım adam kaçıyor ben boşluğa sıkıyorum ama adam ölüyor. Üçüncü olayda ise adama o kadar HS vurmama rağmen ölmemesi. Kalite düşüklüğü için özür dilerim.

Bu arada oyuna bugün başladım. Bundan önce tabi FPS oyunları hakkında deneyimlerim var Valorant, Zula felan.

@Blacksidemre

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğim olay ilk maçta kafalarına sıkarak vurduğum adamlar sanki ben vurduktan çok az bir süre sonra düşüyolar gibi. İkinci vuruşta sniper ile vurduğum vuruşta yani sıktığım adam kaçıyor ben boşluğa sıkıyorum ama adam ölüyor. Üçüncü olayda ise adama o kadar HS vurmama rağmen ölmemesi. Kalite düşüklüğü için özür dilerim.

Bu arada oyuna bugün başladım. Bundan önce tabi FPS oyunları hakkında deneyimlerim var Valorant, Zula felan.

Vuruşlarda sıkıntı yok ama son Deagle vuruşları bariz ıskalanmış. Art arda, uzun menzilde sıkınca doğruluk düşüyor.

Rakibinizin ve sizin ping-hertz değerlerini karşılaştırdığımızda altta kalıyorsanız bunu her oyunda yaşamanız zaten muhtemel.

Çözmek için pingi olurlu düzeyde düşürmek lazım ya da çok oynayarak, hitbox ve silahların isabet doğruluklarını kas hafızanıza işlemeniz lazım.

Vuruşlarda sıkıntı yok ama son Deagle vuruşları bariz ıskalanmış. Art arda, uzun menzilde sıkınca doğruluk düşüyor.

Rakibinizin ve sizin ping-Hertz değerlerini karşılaştırdığımızda altta kalıyorsanız bunu her oyunda yaşamanız zaten muhtemel.

Çözmek için pingi olurlu düzeyde düşürmek lazım ya da çok oynayarak, hitbox ve silahların isabet doğruluklarını kas hafızanıza işlemeniz lazım.

Pingimi nasıl düşüreceğim bilmiyorum. Değerler bu şekilde.

Dosya Ekleri

• speedtest.png
    speedtest.png
    4,6 KB · Görüntüleme: 51

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı