CS: 2 Kasadan çıkarılan bıçak nasıl satılır?

Whion

Hectopat
Az önce yaklaşık 20 dakika önce sadece kasa açmak için açarken 2. kasadan bıçak çıktı ve ben bunu satmak istiyorum ancak bıçağın Steam pazarında çok piyasası yok. Acaba ben bunu hangi siteden satışa koyarsam hızlıca satılır ve gerçek para olarak alırım?

Bıçağın linki. Floatı: 0.706.

Son düzenleyen: Moderatör:
ByNoGame, İtemsatış, GameSatış gibi sitelerde satıp parayı banka hesabınıza çekebilirsiniz üçüde güvenilirdir

itemsatıştan satabilirsin (genellikle türk kullanıcıların çoğu orada satıyor) ve bynogame var sitede teklif özelliği var size verilen teklifi uygun görürseniz bıçağınızı rahatlıkta satabilirsiniz

Az önce yaklaşık 20 dakika önce sadece kasa açmak için açarken 2. kasadan bıçak çıktı ve ben bunu satmak istiyorum ancak bıçağın Steam pazarında çok piyasası yok. Acaba ben bunu hangi siteden satışa koyarsam hızlıca satılır ve gerçek para olarak alırım?

Csgoempire diye bet sitesi var oraya bıçağı atınca direkt oynamadan kripto çekebiliyorsun. Veya direkt bet sitesi olmayan pirateswap diye site var orada da direk kripto çekebilirsin ikisini de kullandım çok fazla.

Tavsiyem cs.float'tır ByNoGame gibi kendini oyuncu dostu olarak tanıtıp aldığı komisyonla paranızı eriten yerlerde satış yapmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı