Tuna_3
Hectopat
Daha fazla
MM rankının açık olması ve seçkin hesaba sahip olman gerekiyordu.Hocam bir şey soracağım. Beta daveti tam olarak nasıl oluyor, bana gelmedi de. Yani belirli bir saat oynamamız mı gerekiyor yoksa başka bir şey mi?
Mm rankının açık olması ve seçkin hesaba sahip olman gerekiyordu.
Nasip.Peki oyun ne zaman tam sürüme çıkar?
Eğer seçkin hesabın varsa ve şu anda rankın kapalıysa açabilirsin, açınca veriyor birkaç saat içerisinde. Ama benim kapalıydı ve bir oyun attım açıldı, eğer daha önceden hiç ranked oynamadıysanız ve 10 maç atmanızı istiyorsa rank için; gelmeyebilir. Onu denemedim.Peki oyun ne zaman tam sürüme çıkar?
Eğer seçkin hesabın varsa ve şu anda rankın kapalıysa açabilirsin, açınca veriyor birkaç saat içerisinde. Ama benim kapalıydı ve bir oyun attım açıldı, eğer daha önceden hiç ranked oynamadıysanız ve 10 maç atmanızı istiyorsa rank için; gelmeyebilir. Onu denemedim.
Eğer seçkin hesabın varsa ve şu anda rankın kapalıysa açabilirsin, açınca veriyor birkaç saat içerisinde. Ama benim kapalıydı ve bir oyun attım açıldı, eğer daha önceden hiç ranked oynamadıysanız ve 10 maç atmanızı istiyorsa rank için; gelmeyebilir. Onu denemedim.
Gelir. Benim de gece vakti gelmişti. Biraz geç geliyor beklemek gerek, kontrol edin sürekli.Ben şu an rankı açtım hocam gelecek mi şimdi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.