- Makaleler
- 1
CS 2 maç tekrarında sohbet gözüküyor mu? Ayrıca 3-4 ay önceki maçın demosunu izlemek münkün müdür?
@Yürüyen HLTV
@Yürüyen HLTV
Son düzenleme:
CS 2 maç tekrarında sohbet gözüküyor mu? Ayrıca 3-4 ay önceki maçın demosunu izlemek mümkün müdür?
@Yürüyen HLTV
Evet izleyebilirsiniz sonrasında kaç maç oynadığınız, ne kadar zaman geçtiği fark etmiyor.Ayrıca 3-4 ay önceki maçın demosunu izlemek münkün müdür?
Evet sohbet gözüküyor ancak sadece global chate yazılanlar gözüküyor. Takım sohbetine yazılanlar, sesli sohbetleriniz kaydedilmiyor.
Evet izleyebilirsiniz sonrasında kaç maç oynadığınız, ne kadar zaman geçtiği fark etmiyor.
@süleymancakır1210 beğenmedim atmanızın nedeni nedir? Nesnel doğru bir bilgi verdim.
Oyun içinden geçmiş 8 maçınızı görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz. Ancak 3. parti sitelerden tam maç geçmişinize ulaşabilir ve izleyebilirsiniz. Lütfen tam bilginiz olmadan bu şekilde yorum yapmayın insanlara yanlış bilgi veriyorsunuz.Kendi oynayışlarımda bile Premiere sahibim bir yerden sonra kayıtlarım silindi oynadığım için maç attığım için ya da hangisiyse sizin bir kanıtınız var mı? ama indirdiğiniz maçlar hariç tabii ki de
Oyun içinden geçmiş 8 maçınızı görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz. Ancak 3. parti sitelerden tam maç geçmişinize ulaşabilir ve izleyebilirsiniz. Lütfen tam bilginiz olmadan bu şekilde yorum yapmayın insanlara yanlış bilgi veriyorsunuz.
![]()
CS2 & CS:GO İstatistikleri - Otomatik istatistik ve maç takibi - csstats.gg
Otomatikmen CS2 & CS:GO istatistiklerini, maçlarını ve rütbeni takip et. CS2 & CS:GO istatistiklerini arkadaşlarınla paylaş, ya da sadece istatistik gelişmeni zamanla takip et. CS2 & CS:GO'da tüm maçlarının geçmişini tut ve kimin yasaklandığını gör.csstats.gg
Arkadaş cs2 maç tekrarı yazmış oyun içinde diye bir şey belirtmemiş bizim göremediğimiz şeyleri mi görüyorsunuz? Birde detaylı okuyun yazmışsınız sanırım fazla detaylı okudunuz da yazılmayan şeyleri de ortaya çıkardınız. Arkadaşın da dediği gibi sitelerden izlemek mümkün.Arkadaş ama oyun içinde yazmış yalnız. Lütfen detaylı okuyun ben ona göre yorumumu yaptım.
Dostum bu siteden istediğin kadar süre geçtikten sonra indirebileceğini düşünüyor musun? Bu sitede de belli bir süreden sonra link çalışmayacaktır. Yanlış bilgi veren sensin. 30 gündür diye tahmin ediyorum süreyi.Evet sohbet gözüküyor ancak sadece global chate yazılanlar gözüküyor. Takım sohbetine yazılanlar, sesli sohbetleriniz kaydedilmiyor.
Evet izleyebilirsiniz sonrasında kaç maç oynadığınız, ne kadar zaman geçtiği fark etmiyor.
@süleymancakır1210 Beğenmedim atmanızın nedeni nedir? Nesnel doğru bir bilgi verdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.