OrchiiX
Decapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
CS 2 hakkında birçok konu oluşturdum, ama bu da gerekli diye düşündüm. CS 2 güncellemesi gelir gelmez oyunu indirdim. Oyunun grafiklerini ve silah seslerini beğendim, fakat arayüz, komutlar, ve özellikle Atış sistemini hiç beğenmedim. Aşırı derece saçma bir sistem. Birçok video izledim yabancılarda aynı sorundan müzdarip. Videoda adam bombayı defuse eden adama bir sürü mermi sıkıyor (özellikle kafasına ve gövdesine deniyor) ama mermilerin hiçbiri adama isabet etmiyor. Mesafe ise çok yakın dibinde yani. Sonra da adam kalkıp onu öldürüyor. Bunu ben yaşamadım, ama buna benzer olaylar başıma geldi. Mesela duvar arkası geçer geçmez adamla aramda görüş olmadan HS yedim çok kez. Gerçekten bu nasıl oluyor? Bence CS 2 çok erken çıkartılmış bir oyun. Acele ile çıkartılmış bir oyun. Aynı sorunu ünlü profesyönel oyuncu Xantares de yaşamış. Şimdi burada oyunu çok seven kişiler gelip burada oyunu savunurcasına beni linç etmeye çalışacaklar ama durum bu, gerçekler bu. Kabullenmek güzel bir şey. Oyun hala bitmemiş bir oyun bence. Umarım en kısa zamanda düzelir. Sizi bu yeni Atış sistemi hakkında ki görüşleriniz neler?
Son düzenleyen: Moderatör: