CS 2 mermiler gitmiyor

OrchiiX

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
CS 2 hakkında birçok konu oluşturdum, ama bu da gerekli diye düşündüm. CS 2 güncellemesi gelir gelmez oyunu indirdim. Oyunun grafiklerini ve silah seslerini beğendim, fakat arayüz, komutlar, ve özellikle Atış sistemini hiç beğenmedim. Aşırı derece saçma bir sistem. Birçok video izledim yabancılarda aynı sorundan müzdarip. Videoda adam bombayı defuse eden adama bir sürü mermi sıkıyor (özellikle kafasına ve gövdesine deniyor) ama mermilerin hiçbiri adama isabet etmiyor. Mesafe ise çok yakın dibinde yani. Sonra da adam kalkıp onu öldürüyor. Bunu ben yaşamadım, ama buna benzer olaylar başıma geldi. Mesela duvar arkası geçer geçmez adamla aramda görüş olmadan HS yedim çok kez. Gerçekten bu nasıl oluyor? Bence CS 2 çok erken çıkartılmış bir oyun. Acele ile çıkartılmış bir oyun. Aynı sorunu ünlü profesyönel oyuncu Xantares de yaşamış. Şimdi burada oyunu çok seven kişiler gelip burada oyunu savunurcasına beni linç etmeye çalışacaklar ama durum bu, gerçekler bu. Kabullenmek güzel bir şey. Oyun hala bitmemiş bir oyun bence. Umarım en kısa zamanda düzelir. Sizi bu yeni Atış sistemi hakkında ki görüşleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mermiler gitse de sana yaranamaz Valve bu saatten sonra. Hayır iki konuna baktım "şimdi oyunu sevenler beni linç edecek helelele" diyorsun lakin oyunu gözü kapalı linç eden de sensin. Bu mudur objektif bakış açısı?

Atış sistemi bence gayet oturaklı, mermiler 64tick ve 128ticke göre gerçekten istediğim yere gidiyor. Bahsettiğiniz video ve Xantares'in şikayeti nerede var merak ettim kaynak gösterirseniz iyi olur. Duvar arkasına geçtiğinizde ölme durumunuz birinci sebebi ping değeriniz ikinci büyük sebebiniz Hz farkınızdır. Rakibinizin ve sizin ping-hertz değerlerini karşılaştırdığımızda altta kalıyorsanız bunu her oyunda yaşamanız zaten muhtemel çözmek de o kadar basit değil.

Mermilerin gitmeme durumunu yaşamadım hiç fakat adamın görüş olmadan vurması olayı başıma bir kaç kez geldi. Ping sebebiyle öyle oluyor sanırım.

Sana kesinlikle katılıyorum. Ek olarak oyun betadayken şakasız daha iyiydi. Şimdi çok daha kötü atacağım Shorts 2 3 haftalık ve hala böyle oyunun durumu. Oyunu beğenmediğimi söylemiyorum oyun çok güzel fakat rezil bir durumda. Betadayken daha çok keyif alıyordum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cs2'de çok sorun var oyunu 1080p'de takıla takıla oynuyordum 4k'ya aldım takılma gitti optimizasyonu inanılmaz kötü olmuş pubg'yi hatırlatıyor pubg kaç yılda çözülmüştü umarım cs2yi hemen çözerler

Mermiler gitse de sana yaranamaz Valve bu saatten sonra. Hayır iki konuna baktım "şimdi oyunu sevenler beni linç edecek helelele" diyorsun lakin oyunu gözü kapalı linç eden de sensin. Bu mudur objektif bakış açısı?

Oyunu beğenmediğimi söylemek linç etmek mi? 😂

Atış sistemi bence gayet oturaklı, mermiler 64tick ve 128ticke göre gerçekten istediğim yere gidiyor. Bahsettiğiniz video ve Xantares'in şikayeti nerede var merak ettim kaynak gösterirseniz iyi olur. Duvar arkasına geçtiğinizde ölme durumunuz birinci sebebi ping değeriniz ikinci büyük sebebiniz Hz farkınızdır. Rakibinizin ve sizin ping-Hertz değerlerini karşılaştırdığımızda altta kalıyorsanız bunu her oyunda yaşamanız zaten muhtemel çözmek de o kadar basit değil.

Videoları TikTok'ta gördüm ama isterden YT'ye xantares CS 2 spray yazarsan çıkar muhtemelen.

Normalde AWP ile dürbünsüz vurabileceğim adama mermi gitmiyor. Adam dibimde silahın namlusu adamın içinden geçiyor neredeyse, hareketsiz haldeyim ama mermi adamı vurmuyor. 500 saat AWP lego oynamışım böyle garip bir şey görmedim. Kaç metreden adamı vurabilirken dibimdeki adamı vuramıyorum. Adama sıktıktan sonra hemen o sıktı ve öldüm, muhtemelen yeni ping sistemiyle alakalı saçma bir durum.

Videoları TikTok'ta gördüm ama isterden YT'ye xantares CS 2 spray yazarsan çıkar muhtemelen.
Arattım 2 video çıktı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Normalde AWP ile dürbünsüz vurabileceğim adama mermi gitmiyor. Adam dibimde silahın namlusu adamın içinden geçiyor neredeyse, hareketsiz haldeyim ama mermi adamı vurmuyor. 500 saat AWP lego oynamışım böyle garip bir şey görmedim. Kaç metreden adamı vurabilirken dibimdeki adamı vuramıyorum. Adama sıktıktan sonra hemen o sıktı ve öldüm, muhtemelen yeni ping sistemiyle alakalı saçma bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı