CS 2 nasıl daha iyi hale gelebilir?

Hocam ciddiyim standoff gibi olmuş açın bakın grafikler bile aynı. CS:GO zaten iyiydi ama hafif yenilik lazimdi tutup tamamen oyunu değiştiler değişse bile CS:GO hala açık kalmalıydı.

Bence grafikler çok eğlenceli fakat CS:GO'daki operasyon havası yok. Grafiklerde en çok üzüldüğüm durum bu.

Bu oyunun şu an için güzel olduğuna inanan hulk a falan da inanır. Gerçekten rezalet olmuş çoğu konuda. İyi yanları da var ama kötü yanları daha çok geliştirilmesi lazım. Ping olmadığı halde ışınlanıyorum. Mermiler bir değişik gidiyor. Tek beğendiğim nokta grafikler. Çok fazla bug var.

Evet ağırlık kalmamış cs bi yandan oynamak istiyorum bi yandanda hiç girmek istemiyorum valonrat kitlesi ve grafikleri iyi olsa gider onu oynarım.
Hocam CS 2 sizi üzecek bir oyun değil bence girin bir deneyin fena değil.

Bu oyunun şu an için güzel olduğuna inanan hulk a falan da inanır. Gerçekten rezalet olmuş çoğu konuda. İyi yanları da var ama kötü yanları daha çok geliştirilmesi lazım. Ping olmadığı halde ışınlanıyorum. Mermiler bir değişik gidiyor. Tek beğendiğim nokta grafikler. Çok fazla bug var.
Benimde bu gün baya bir bomba denedim çoğu yanlış gitti ve ping dediğin gibi aşırı fazla bende olmasa da ışınlananlar gördüm.

Hulk gerçek o zaman.

Açıkçası ben beğenmedim oyun grafikleri Valorant'daki gibi sahte geldi. Uyumsuz olması ve eski sistemde stabil çalışmaması da düşük FPS vermesi de cabası.

Bir de oyun esnasında anlayamadığım bir sebepten dolayı oyun donup kalıyor. Birkaç kez yaşadım bugün çözemedim. Umarım düzelir.

Artık başka konuda bunu yazmayacağım. CS:GO çıktığı zamanda kötüydü. Sonra düzeldi ve bir efsane oldu. Oyuna biraz süre tanıyın. Oyunun erken çıkması için baskı yapanlar oyuncular dı. Şimdi o oyuncular oyunun düzelmesini bekleyecek. 3 4 ay sonra oyun düzelir sorunsuz oynanır. Optimizasyon konusunda Valve üzmez ama dediğim gibi oyuna yeterli süre verilmedi ve grafik konusunda katılıyorum. Çok parlak olmuş, oyuna parlaklık kısma ayarı getirseler iyi olur( varsa bile ben bulamadım)

@bilmemem Parlaklık ayarı görüntü ayarlarında var. Oyunu pencere moduna alarak Ekran kartı programından gama, Renk ve parlaklık ayarlarını kendinize uyarlaya bilirsiniz. Ama oyunda biraz pastelimsi renk tadı var. Ona yapacak birşey yok maalesef. Biraz da valorant tayfasına kalp bırakmak istemişler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı