F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.039 Makaleler 2 Çözümler 32 6 Nisan 2024 #11 Ölüm maçında bonus silahları bol bol kullanıp sağlam kill almak en hızlı TP kasma yoludur.
Yiğit Fatin Tatar Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 2.587 Çözümler 6 Yer Hatay/Antakya Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #12 Doin dedi: Anladım, hareket edecek şekilde ayarlayıp AFK bırakmayı düşünebilirsiniz. Birisi mesajında belirtmiş, çarşamba günleri ekstra TP gelir. Bunlar dışında farklı farklı mapler oynayın. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam tavsiye için teşekkür ederim. F 16 Fighting Falcon dedi: Ölüm maçında bonus silahları bol bol kullanıp sağlam kill almak en hızlı TP kasma yoludur. Genişletmek için tıkla... Genelde ölüm maçı oynuyorum hocam bir kez de rekabetçi ile karşılaştıracağım duruma göre devam ederim.
Doin dedi: Anladım, hareket edecek şekilde ayarlayıp AFK bırakmayı düşünebilirsiniz. Birisi mesajında belirtmiş, çarşamba günleri ekstra TP gelir. Bunlar dışında farklı farklı mapler oynayın. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam tavsiye için teşekkür ederim. F 16 Fighting Falcon dedi: Ölüm maçında bonus silahları bol bol kullanıp sağlam kill almak en hızlı TP kasma yoludur. Genişletmek için tıkla... Genelde ölüm maçı oynuyorum hocam bir kez de rekabetçi ile karşılaştıracağım duruma göre devam ederim.