Kimilerine göre haziran, kimine göre temmuz, kimilerine göre ağustos. Ne zaman çıkacak birader bu oyun? CS:GO'da 150 civarı FPS alan biri, CS 2 de kaç FPS alacak?
Muhtemelen 150'ye yine çok yakın olacak. CS:GO 21 Ağustos'ta çıktı. Bu yüzden belki CS 2 de 21 Ağustos'ta çıkar. Yazın bitmesine son ay zaten. 3 hafta içinde çıkmazsa Valve sözünü tutmamış demektir.
Muhtemelen 150'ye yine çok yakın olacak. CS:GO 21 Ağustos'ta çıktı. Bu yüzden belki CS 2 de 21 Ağustos'ta çıkar. Yazın bitmesine son ay zaten. 3 hafta içinde çıkmazsa Valve sözünü tutmamış demektir.
Normalde valorant'taydım bu sıralar fakat CS 2 de çıktığını duyunca csgo'yu tekrar indirdim bir kaç el ranked atacağım bu akşam eğer sararsa bir kaç güne alırım.
Normalde Valorant'taydım bu sıralar fakat CS 2 de çıktığını duyunca CS:GO'yu tekrar indirdim birkaç el ranked atacağım bu akşam eğer sararsa birkaç güne alırım.
Hocam CS:GO seçkinine 1-2 ay önce zam geldi CS 2 çıkınca tekrar zam gelmesi zor ama fazla oyuncu gelirse belki zamlarlar ya da aynı tutar veya düşürürler bence şu anda beklemek en doğru karar olacaktır.