CS 2 ne zaman çıkacak ve FPS düzenlemeleri nasıl olacak?

OptimyX

Decapat
Kimilerine göre haziran, kimine göre temmuz, kimilerine göre ağustos. Ne zaman çıkacak birader bu oyun? CS:GO'da 150 civarı FPS alan biri, CS 2 de kaç FPS alacak?

Muhtemelen 150'ye yine çok yakın olacak. CS:GO 21 Ağustos'ta çıktı. Bu yüzden belki CS 2 de 21 Ağustos'ta çıkar. Yazın bitmesine son ay zaten. 3 hafta içinde çıkmazsa Valve sözünü tutmamış demektir.

Bu ay sonuna doğru çıkar muhtemelen.

O kadar zaman geçti ki çıkçağını bile unuttum. Ama kesin yazın geliyor adamlar öyle demişti.

Çıktığın da seçkin de zamlanır mı hocam?

Yaz bitti öyle çıkaracaklar ne güzel erkenden çıkaracaklardı millet yaz onu oynayacaktı.

Çıktığın da seçkin de zamlanır mı hocam?

Yaz bitti öyle çıkaracaklar ne güzel erkenden çıkaracaklardı millet yaz onu oynayacaktı.

Büyük ihtimalle seçkin zamlanacak alacaksanız bu aralar alın bence.

Normalde Valorant'taydım bu sıralar fakat CS 2 de çıktığını duyunca CS:GO'yu tekrar indirdim birkaç el ranked atacağım bu akşam eğer sararsa birkaç güne alırım.

Hocam CS:GO seçkinine 1-2 ay önce zam geldi CS 2 çıkınca tekrar zam gelmesi zor ama fazla oyuncu gelirse belki zamlarlar ya da aynı tutar veya düşürürler bence şu anda beklemek en doğru karar olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…