Çıktığın da seçkin de zamlanır mı hocam?Muhtemelen 150'ye yine çok yakın olacak. CS:GO 21 Ağustos'ta çıktı. Bu yüzden belki CS 2 de 21 Ağustos'ta çıkar. Yazın bitmesine son ay zaten. 3 hafta içinde çıkmazsa Valve sözünü tutmamış demektir.
Yaz bitti öyle çıkaracaklar ne güzel erkenden çıkaracaklardı millet yaz onu oynayacaktı.Muhtemelen 150'ye yine çok yakın olacak. CS:GO 21 Ağustos'ta çıktı. Bu yüzden belki CS 2 de 21 Ağustos'ta çıkar. Yazın bitmesine son ay zaten. 3 hafta içinde çıkmazsa Valve sözünü tutmamış demektir.
Çıktığın da seçkin de zamlanır mı hocam?
Yaz bitti öyle çıkaracaklar ne güzel erkenden çıkaracaklardı millet yaz onu oynayacaktı.
Normalde valorant'taydım bu sıralar fakat CS 2 de çıktığını duyunca csgo'yu tekrar indirdim bir kaç el ranked atacağım bu akşam eğer sararsa bir kaç güne alırım.Büyük ihtimalle seçkin zamlanacak alacaksanız bu aralar alın bence.
Normalde Valorant'taydım bu sıralar fakat CS 2 de çıktığını duyunca CS:GO'yu tekrar indirdim birkaç el ranked atacağım bu akşam eğer sararsa birkaç güne alırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.