CS 2 ne zaman çıkar?

Selam. Biliyorsunuz yakında Counter-Strike 2, yani CS2 çıkacak. Sizce tahmini hangi tarihte çıkar? Bana kalırsa temmuza kalmadan çıkar. Sizce?

Hocam bence yuvarlak çarkı yok ettiklerine göre bu ay içerisinde çıkar ayrıca daha önce CS2'nin çıkacağını daha öncesinde söyleyen bir Çinli dostumuz bu sefer 15 Haziran'ı işaret ediyor ki 15 Haziran çarşambayı perşembeye bağlayan gece ki CS:GO'nun tüm büyük güncellemeleri çarşamba-perşembe arası olmuştur.

Haftaya Çarşamba 02:00.

Hocam bence yuvarlak çarkı yok ettiklerine göre bu ay içerisinde çıkar ayrıca daha önce CS2'nin çıkacağını daha öncesinde söyleyen bir Çinli dostumuz bu sefer 15 Haziran'ı işaret ediyor ki 15 Haziran çarşambayı perşembeye bağlayan gece ki CS:GO'nun tüm büyük güncellemeleri çarşamba-perşembe arası olmuştur.
Bir CS2'yi birde GTA 6'yı oynamadan ölmek istemiyorum. :D

Haftaya Çarşamba 02:00.
Net bilgi mi? :D

Yaz indirimi olacağı için Temmuz ortasında çıkarmaları daha mantıklı olmaz mı ? Daha fazla kullanıcı çekerler platforma ?
14 Haziran söylentisi var. Yaz ayında çıkacağını söyledi Valve. Yaz ayındaki yüksek sayıda oyuncuyu kaçırmak istemezler. Yazın ortalarına kalmadan çıkar.

Yaz indirimi olacağı için Temmuz ortasında çıkarmaları daha mantıklı olmaz mı ? Daha fazla kullanıcı çekerler platforma ?
Zaten CS:GO'nun kendisi hâlâ oynanıyor. Anlık 800k-900k hatta 1 milyon oyuncuya kadar çıkıyor. Bence oyun hangi tarih olursa olsun patlayacak.

Zaten CS:GO'nun kendisi hâlâ oynanıyor. Anlık 800k-900k hatta 1 milyon oyuncuya kadar çıkıyor. Bence oyun hangi tarih olursa olsun patlayacak.
Ben anlık 2.3m diyorum. Güncelleme geldiğinde.

Yaz indirimi olacağı için temmuz ortasında çıkarmaları daha mantıklı olmaz mı? Daha fazla kullanıcı çekerler platforma?

Adamlar yeni kasa çıkardılar Steam envanteri çöktü zaten freetoplay ne gerek var yaz indirimlerinde seçkin indirime girmiyor diye biliyorum ne gerek var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı