CS 2 operasyon ne zaman bitecek?

Sameett

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

AMD Ryzen 5 9600X 3.90 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 4nm İşlemci(Tray)

MSI Pro B650M-B 6800MHz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart

Kingston 32GB(2x16) Beast Black EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Ram

Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000 MB-Yazma 4000 MB M.2 SSD

DeepCool AK400 Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Arkadaşlar operasyon ne zaman bitecek? Eğer daha çok varsa alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam net bir bilgi yok, topluluk tarafında mevcut operasyonun kalacağı sadece süsler, kasalar vb değişeceğine yönelik söylentiler var.

Eger öyle bir şey olursa 15 doları verince sonsuza dek operasyon bizim olacak yani?

Her bilet için 40 kredi hakkın oluyor ondan sonra yeni bilet alman için iptal etmen gerekiyor, yukarıda belirttiğim söylentiden ibaret eğer gerçekleşirse evet.

Kasmak zor mu 40 krediyi? Bir de değer mi 15 dolara?

Kasmak zor mu 40 krediyi? Bir de değer mi 15 dolara?

Ben 5 Pass aldım. Aldığın Pass sayısı fark etmeksizin eş zamanlı kasılıyor ve kasması kolay bence. Eğer haftada 2-3 gün ve günde 4 saat CS girerim diyorsan 45 günde Pass'i bitirebilirsin. 1 Pass 40 yıldız veriyor bende 5 Pass olduğu için toplam 200 yıldız harcadım.
Pass'lerin 160 yıldızıyla 80 galeri kasası aldım. ( operasyondan 6 ay-1 sene sonra satmayı düşünüyorum ) kalan 40 yıldızıyla da sticker kapsülü ve birkaç kasa açtım neyse ki onda da şanslıydım. Çıkardıklarımın toplamı 25 dolardı.
Gelelim 15 dolara değer mi sorusuna bence alınır çünkü hem ucuza kasa ve sticker kasası açabiliyosun ve operasyon kasalarını ileride karlı bir şekilde satabilirsin.
Kasa açmak sana kalmış ben yıldızların 5/1'yle şansımı denemek istedim. Galeri kasası stoklarsan uzun vadede zarar etmezsin hiçbir operasyon kasası değer kaybetmedi şu zamana kadar illaki 1 yılda paranı dolar bazında 2'ye katlarsın bence.

Ben 5 Pass aldım. Aldığın Pass sayısı fark etmeksizin eş zamanlı kasılıyor ve kasması kolay bence. Eğer haftada 2-3 gün ve günde 4 saat CS girerim diyorsan 45 günde Pass'i bitirebilirsin. 1 Pass 40 yıldız veriyor bende 5 Pass olduğu için toplam 200 yıldız harcadım.
Pass'lerin 160 yıldızıyla 80 galeri kasası aldım. ( operasyondan 6 ay-1 sene sonra satmayı düşünüyorum ) kalan 40 yıldızıyla da sticker kapsülü ve birkaç kasa açtım neyse ki onda da şanslıydım. Çıkardıklarımın toplamı 25 dolardı.
Gelelim 15 dolara değer mi sorusuna bence alınır çünkü hem ucuza kasa ve sticker kasası açabiliyosun ve operasyon kasalarını ileride karlı bir şekilde satabilirsin.
Kasa açmak sana kalmış ben yıldızların 5/1'yle şansımı denemek istedim. Galeri kasası stoklarsan uzun vadede zarar etmezsin hiçbir operasyon kasası değer kaybetmedi şu zamana kadar illaki 1 yılda paranı dolar bazında 2'ye katlarsın bence.

O zaman alırım ama işte operasyonun bitip bitmeyeceği belli değil bazıları bitmeyecek diyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı