CS 2 The Armory ne zaman bitecek?

Evet niye olmuş cidden 1 dolar olmuş daha gece 5'di neredeyse moralimi bozdu 1.Pass beleş 2.yi aldım hızlı olsun diye 3 4 ve 5'i kasalarla çıkartırdım 3 dolar bile iyiydi parasını fazlasıyla çıkartıyordu aslında.

1 haftaya ban bitiyor satıp 3 Pass daha mı almalıyım ki dursun mu?
Sırf kasa mı bassam yine yoksa Deagle, M4 ve süs iyi olur mu?

Yatırım tavsiyesi vermiyorum ama ilk haftalarda hep böyle oldu önceki çıkan büyük güncellemelerde.

Bu Armory Pass kalıcı olacakmış galiba ama içindeki itemleri, kasayı vs değiştirecekler 3-5 Ay'da sürekli güncelleme alacak gibi duruyor.

Ben kasalarımın bir kısmını sattım trade banı olmayanları diğerlerini saklayacağım çok düştü şu an 1 dolar oldu düz olarak.

Yatırım tavsiyesi vermiyorum ama ilk haftalarda hep böyle oldu önceki çıkan büyük güncellemelerde.

Bu Armory Pass kalıcı olacakmış galiba ama içindeki itemleri, kasayı vs değiştirecekler 3-5 Ay'da sürekli güncelleme alacak gibi duruyor.

Ben kasalarımın bir kısmını sattım trade banı olmayanları diğerlerini saklayacağım çok düştü şu an 1 dolar oldu düz olarak.
Bende bekleyeceğim 3.4 ve 5. pass i de çıkartabilsem keşke daha kasalar çıkartacaktı ne güzel
18 ve 20 Ekim'e kadar banlı bende
Ama 0.88 görmüş çok kötü düşmüş

Son düzenleme:
Leak'lere göre artık operasyonlar yerine bu şekilde battle pass sistemi devam edecek gibi duruyor. Şu anlık bir bitiş süresi mevcut değil. CS2'nin geliştiricilerinden birisi etkinliğin şu anlık süresiz olacağını söyledi.(iddia)

Pass almak yerine kasa alsam nasıl olur 0.30 a kadar düşer gibi bu
İlk aşamada aynı şeyi düşünmüştüm fakat AFK farm hesaplar gibi etkenlerden dolayı kasa fiyatlarının artmayacağını düşünüyorum. Skinler operasyonun son anlarına doğru dip fiyatlara ulaşacaktır o zaman skin alabilirsiniz ben kendi adıma öyle yapacağım.

İlk aşamada aynı şeyi düşünmüştüm fakat AFK farm hesaplar gibi etkenlerden dolayı kasa fiyatlarının artmayacağını düşünüyorum. Skinler operasyonun son anlarına doğru dip fiyatlara ulaşacaktır o zaman skin alabilirsiniz ben kendi adıma öyle yapacağım.
2.pass'i kasa yerine skinlere kullanmayı düşünüyorum bende

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı