Monitör lenovo mu?
hayır asusMonitör lenovo mu?
kullanmıyorumHerhangi bir ekran kayıt programı kullanıyor musun? OBS falan. Ondan dolayı olabilir.
Yok hocam genelde lenovo monitörlerde ölçekleme ve overclock sonrası oluyor hertz değeri ayarından sonra.Herhangi bir ekran kayıt programı kullanıyor musun? OBS falan. Ondan dolayı olabilir.
Grafik ayarlarındaki hz ile oyun içi hz değerini aynı yapın. Nvidia denetim masasından masaüstü boyutunu ayarladan tam ekranı seçin ve monitör overclock açıksa kapatın.hayır asus
Bende Lenovo r24e var hiç yaşamadımda Ekran kartın nvidiaysa ölçeklendirmeyi tam ekran yapıp deniyebilirsin biYok hocam genelde lenovo monitörlerde ölçekleme ve overclock sonrası oluyor hertz değeri ayarından sonra.
Grafik ayarlarındaki hz ile oyun içi hz değerini aynı yapın. Nvidia denetim masasından masaüstü boyutunu ayarladan tam ekranı seçin ve monitör overclock açıksa kapatın.
Bende Lenovo R24e var hiç yaşamadımda Ekran kartın nvidiaysa ölçeklendirmeyi tam ekran yapıp deneyebilirsin bir
overclock nasıl kapatılır ki monitördeYok hocam genelde lenovo monitörlerde ölçekleme ve overclock sonrası oluyor hertz değeri ayarından sonra.
Grafik ayarlarındaki hz ile oyun içi hz değerini aynı yapın. Nvidia denetim masasından masaüstü boyutunu ayarladan tam ekranı seçin ve monitör overclock açıksa kapatın.
dıgerlerını yaptım hala aynı monitörümün markası asus vg248
hocam burdaysanız bısı daha sorucaktım ctrl shıft f8 dıyo cs ye gırınce

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.