C canavar402 Kilopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 3 Bugün 13:12 #1 Logitech Superlight. MCHOSE A7 Ultra. 2.4G'ye alınca oyunalarda ikisi de donuyor. Kabloluda donmuyorlar, bunun sebebi nedir? Masaüstünde 2.4'te sorun yok, olay oyuna girince oluyor. Her şeyi yaptım olmadı biri yardım edebilir mi?
Logitech Superlight. MCHOSE A7 Ultra. 2.4G'ye alınca oyunalarda ikisi de donuyor. Kabloluda donmuyorlar, bunun sebebi nedir? Masaüstünde 2.4'te sorun yok, olay oyuna girince oluyor. Her şeyi yaptım olmadı biri yardım edebilir mi?
EmirHene Hectopat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 3.002 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek Bugün 13:18 #2 canavar402 dedi: Logitech Superlight. MCHOSE A7 Ultra. 2.4G'ye alınca oyunalarda ikisi de donuyor. Kabloluda donmuyorlar, bunun sebebi nedir? Masaüstünde 2.4'te sorun yok, olay oyuna girince oluyor. Her şeyi yaptım olmadı biri yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sadece CS değil mi? Artı 0 Eksi
canavar402 dedi: Logitech Superlight. MCHOSE A7 Ultra. 2.4G'ye alınca oyunalarda ikisi de donuyor. Kabloluda donmuyorlar, bunun sebebi nedir? Masaüstünde 2.4'te sorun yok, olay oyuna girince oluyor. Her şeyi yaptım olmadı biri yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sadece CS değil mi?
KS KS C canavar402 Kilopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 3 Bugün 13:21 #3 EmirHene dedi: Sadece CS değil mi? Genişletmek için tıkla... Sadece CS şu anlık, çünkü başka oyun oynamıyorum. Ancak masaüstünde veya herhangi mouse Hz testinde bir drop bir sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
EmirHene dedi: Sadece CS değil mi? Genişletmek için tıkla... Sadece CS şu anlık, çünkü başka oyun oynamıyorum. Ancak masaüstünde veya herhangi mouse Hz testinde bir drop bir sıkıntı yok.
EmirHene Hectopat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 3.002 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek Bugün 13:22 #4 canavar402 dedi: Sadece CS şu anlık, çünkü başka oyun oynamıyorum. Ancak masaüstünde veya herhangi mouse Hz testinde bir drop bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Başka oyunlarda test edebilme imkanın var mı? Artı 0 Eksi
canavar402 dedi: Sadece CS şu anlık, çünkü başka oyun oynamıyorum. Ancak masaüstünde veya herhangi mouse Hz testinde bir drop bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Başka oyunlarda test edebilme imkanın var mı?