CS 2 Pass alınır mı?

Joshuaxw

Decapat
Daha fazla  
CS 2 de Pass almayı düşünüyorum. Mantıklı mıdır acaba? Kar ettirir mi, skin falan gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pass özelliğini alınca görev yapman gerekiyor ve görevlerde sana bilet veriyor diye biliyorum. 1 Pass de toplam 40 bilet alabiliyorsun. Şu an bir Pass 16 dolar ve 4 bilet karşılığı zeus skini alabiliyorsun ki onun en düşük fiyatı 20 dolar. Eğer skinleri satmamıza izin veriyor ise çok karlı ama yok sadece kullanmalık skinler ise gereksiz gibime geliyor.

Çok büyük bir kar getirmiyor (aşırı şanslı olup ekstra pahalı bir şey çıkarmaz iseniz) ama onun dışında yine verdiğiniz civardan allta veya biraz üstte gelebilir belki ama şans işi. Oynamayı seviyorum görevleri yapacağım ve şansımı deneyecek param var diyorsanız alınabilir.

Pass özelliğini alınca görev yapman gerekiyor ve görevlerde sana bilet veriyor diye biliyorum. 1 Pass de toplam 40 bilet alabiliyorsun. Şu an bir Pass 16 dolar ve 4 bilet karşılığı zeus skini alabiliyorsun ki onun en düşük fiyatı 20 dolar. Eğer skinleri satmamıza izin veriyor ise çok karlı ama yok sadece kullanmalık skinler ise gereksiz gibime geliyor.

Olayı yanlış anlamışsınız sanırım. 4 puana istediğimiz skini vermiyor rastgele veriyor.

CS2 oynama sebebiniz yoksa ve oynamak istiyosanız alabilirsiniz onun dışında gerek yok gibi ilk geldiğinde almak lazımdı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı