CS 2 seçkin alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet hocam denk gelmiştim. Öyle bir şey olursa herhangi bir işlem yapmadan önce bu işten anlayanlara danışıp yaparım.

Verdi hocam maşallah :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu izleyin hocam yeter.

Evet hocam denk gelmiştim. Öyle bir şey olursa herhangi bir işlem yapmadan önce bu işten anlayanlara danışıp yaparım.

Verdi hocam maşallah :D

Taş atıp da kolum yorulmadı. Zaten oynadığım oyun. Damlaya damlaya kim ölür kim kala...

Kasa alacaksanız da ufak indirimlerle biraz kasa verebilirim. Ben de oyun almak için kullanıyorum bakiyeyi. Geçen 15 dolarlık kapsül attı Witcher 3, p architec aldım.

Taş atıp da kolum yorulmadı. Zaten oynadığım oyun. Damlaya damlaya kim ölür kim kala...

Kasa alacaksanız da ufak indirimlerle biraz kasa verebilirim. Ben de oyun almak için kullanıyorum bakiyeyi. Geçen 15 dolarlık kapsül attı Witcher 3, p architec aldım.

Hocam yarın öğlen saatlerine doğru seçkini almış olurum. Başlangıca özel sizin teklifiniz üzerine 2-3 kasa alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Anladığım kadarıyla hilelerden fazla müzdarip olmuşsunuz, fakat dediğim gibi pek dert etmiyorum ben.
Normalde de dert etmiyordum ama özellikle o en son girdiğinden sonra birdaha asla girmem vakit kaybi oyun dedigin hafta 1-2 defa olur.
Asıl onem vermen gereken suan yanindaki insanlar ailen ilerde pisman olmamak için güzel huylu ve güzel davranışlar göster.
Hayatinizi oyuna adamayin.
Ve eger satip para kazanma gibi bir derdin varsa hiç olmasin çünkü bende de suan Steam 10 dolar var diyorum nakite cevireyim skin alayim skin sitesine satayim.
Alacam Ak47 skin 10 dolar tam yetecek olana bakiyorum sonra satacağım siteye bakiyorum hop orada 8-9 dolar bide site komisyon kesecek satilip satilmamasi kesin değil.
Yani bence boş iş çok almak istiyorsan al ama pisman olursun ben diyeyim.

Normalde de dert etmiyordum ama özellikle o en son girdiğinden sonra bir daha asla girmem vakit kaybi oyun dedigin hafta 1-2 defa olur.
Asıl onem vermen gereken şu an yanindaki insanlar ailen ileride pişman olmamak için güzel huylu ve güzel davranışlar göster.
Ve eger satip para kazanma gibi bir derdin varsa hiç olmasin çünkü bende de şu an Steam 10 dolar var diyorum nakite cevireyim skin alayim skin sitesine satayim.
Alacağım AK-47 skin 10 dolar tam yetecek olana bakiyorum sonra satacağım siteye bakiyorum hop orada 8-9 dolar bir de site komisyon kesecek satilip satilmamasi kesin değil.
Yani bence boş iş çok almak istiyorsan al ama pişman olursun ben diyeyim.

Hocam düşündüğünüz gibi oyun bağımlısı biri değilim. Gayet sosyal, ailesiyle arası iyi, okulunda dersinde biriyim.
550 lira verip aldığım şeyden zaten beni zengin etmesini beklemiyorum. Birkaç ay içerisinde 200-300 lirada olsa çıkarsa yeterli benim için.

15 dolara değer verdiğiniz parayı çıkarırsanız aktif oynarsaız haftalık droptan çıkan kasalar %1 ihtimal denk gelirse 30 dolarlık kasalar düşebiliyor kasa açmayıp satmak daha mantıklı parasını çıkarmak istiyorsanız değerli skininiz yoksa gerçek paraya çeviremezsiniz pazarda satıp Steam içi bakiyeye dönüştürebilirsiniz.

Tamamdır hocam alıyorum teşekkürler :D

Normalde de dert etmiyordum ama özellikle o en son girdiğinden sonra bir daha asla girmem vakit kaybi oyun dedigin hafta 1-2 defa olur.
Asıl onem vermen gereken şu an yanindaki insanlar ailen ileride pişman olmamak için güzel huylu ve güzel davranışlar göster.
Ve eger satip para kazanma gibi bir derdin varsa hiç olmasin çünkü bende de şu an Steam 10 dolar var diyorum nakite cevireyim skin alayim skin sitesine satayim.
Alacağım AK-47 skin 10 dolar tam yetecek olana bakiyorum sonra satacağım siteye bakiyorum hop orada 8-9 dolar bir de site komisyon kesecek satilip satilmamasi kesin değil.
Yani bence boş iş çok almak istiyorsan al ama pişman olursun ben diyeyim.

Hocam arkadaş sırf almasın diye tüm tuşlara basıyorsunuz bildiğin alacağım diyor yeter dursanız mı?

Hocam arkadaş sırf almasın diye tüm tuşlara basıyorsunuz bildiğin alacağım diyor yeter dursanız mı?
Ben yazacağımı yazdim tek ona yazmiyorum bu forumu pek inanmıyorum ama biri okur diye yaziyorum. Bos iş olduğunu.
Banane la ister alsin ister almasin sanki valorant CEO suyum da o alinca ben kaybedicem.

Ben yazacağımı yazdim tek ona yazmiyorum bu forumu pek inanmıyorum ama biri okur diye yaziyorum. Bos iş olduğunu.
Bana ne la ister alsin ister almasin sanki Valorant CEO suyum da o alinca ben kaybedeceğim.

Hocam tavsiye ve görüşlerinizi paylaştığınız için sağ olun.
Yaklaşık 400 kişi şu anda bu konuyu görüntülemiş durumda, ben değilse de başka bir kişiye yardımcı olmuşsunuzdur diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı