CS 2 pazarı dışında alışveriş nasıl yapılıyor ve güvenli midir?

• Konuyu başlatan Rain1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.001

Rain1

Picopat
CS 2 pazarından daha ucuz ve pazarda olmayan skinler var başka sitelerde. Mesela buna örnek olarak Skinport veya Bynogame verebilirim. Bu sitelerde alışveriş nasıl oluyor? Herhangi bir şekilde dolandırılma ihtimalimiz var mı yani parayı yatırdıktan sonra karşıdaki skini yollamaz ise ne olacak? Ayrıca API KEY denilen şeyden hiç hoşlanmadım, kaç kişi API Key dedikleri şeyden dolandırılmış forumda. Bu sitelerde alışveriş API Key denilen şey ile mi olacak? Ayrıca bu tarz sitelere vereceğimiz kart bilgilerimiz güvenli durur mu, bir sıkıntı çıkmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bynogame'den 5-6 defa CS2 skini aldım. Sorun yaşamadım gayet hızlı ve güvenilir. Öneririm Bynogame'i.

Merhabalar, uzun süre skin işi yapmış biri olarak al-sat yapmayacaksanız veya çok yüksek ücretlerdeki skinleri almayacaksanız Steam pazarı öneririm. API KEY ile dolandırılmışlığım olmuştu, API KEY denilen olay 3. parti sitelere verilen bir linktir ve buna sahip olan kişiler profil, takas işlemleriniz gibi bilgilerinizi görebilir fakat yönetemez ve gerçekten çok sakat bir uygulama. Bynogame kesinlikle satıcının üstüne binen bir site alıcı olarak kullanılabilir. Ben uzun süre dmarket kullandım öneririm.

%90 almak için kullanacağım, muhtemelen satacaklarımı Steam pazarda satarım. Al-Sat'cı değilim, oyunu çok seviyorum ve almak istediğim skinler var.

Mesela m4a1s yakın tehlike skini ile ilgileniyorum ve Steam pazarda istediğim yok. Ama Skinport sitesinde mevcut.

Ben şimdi bunu alırsam oradan herhangi bir şekilde dolandırılma ihtimalim var mı? İlla takaslar o API Key denilen şey ile mi oluyor? Satıcı kişi benim arkadaş listeme gelse ve arkadaş listesinden trade atsa olmaz mı?

Ben şimdi bunu alırsam oradan herhangi bir şekilde dolandırılma ihtimalim var mı? İlla takaslar o API Key denilen şey ile mi oluyor? Satıcı kişi benim arkadaş listeme gelse ve arkadaş listesinden trade atsa olmaz mı?

Skinport kesinlikle güvenilir. Ayrıca Skinport'un takas botları oluyor, eşyayı onlar teslim ediyor. Oyuncudan oyuncuya direkt takas sistemi yok. Sadece almak için kullanacaksanız bir sıkıntı olmaz, API anahtarı da istemez.

%90 almak için kullanacağım, muhtemelen satacaklarımı Steam pazarda satarım. Al-Sat'cı değilim, oyunu çok seviyorum ve almak istediğim skinler var.

Mesela m4a1s yakın tehlike skini ile ilgileniyorum ve Steam pazarda istediğim yok. Ama Skinport sitesinde mevcut.

Almak için kullanacaksanız sorun yaşamazsınız tabii ki. Satışları steam pazardan yapmak nakite ihtiyacınız yoksa mantıklıdır. Sitelere güvenmeyin vs asla diyemem fakat hangi siteye giriş yaptığınıza çok dikkat edin.

@wanetage Hocam mümkünse küçük bir şekilde süreç nasıl işleyecek anlatır mısın? Siteye üye oldum diyelim ondan sonra kısa bir şekilde olacak aşamaları söyler misin mesela o Skinport için, muhtemelen diğer sitelerde de işleyiş aynı olacaktır zaten.

@MansaKura @497322 Teşekkür ederim, Buff'a da bir bakayım.

@Wanetage Hocam münkünse küçük bir şekilde süreç nasıl işleyecek anlatır mısın? Siteye üye oldum ondan sonra kısa bir şekilde olacak aşamaları söyler misin mesela o Skinport için, muhtemelen diğer sitelerde de işleyiş aynı olacaktır zaten.

Siteye giriş yaptıktan sonra ayarlar kısmından güncel takas URL'nizi kaydediyorsunuz. Daha sonra satın almak istediğiniz eşyaları sepete ekledikten sonra ödemeyi tamamlıyorsunuz. Ödeme tamamlanınca eşyalar Skinport envanterinize gelecek. Eşyanın takas banı yoksa (7 günlük bandan bahsediyorum) direkt Steam envanterinize çekebilirsiniz. Takas banına sahip bir eşya satın aldıysanız takas banı sona erince Steam envanterine çekebilirsiniz. Eşyalar Skinport'a ait botların envanterinde beklediği için herhangi bir sıkıntı olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı