Çözüldü CS 2 piksel piksel gözüküyor

• Konuyu başlatan DARB0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 5.230
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
"Yüksek dinamik aralık" kısmını performansdan kaliteye alınca düzeldi.
Hocam sistem nedir? Ve ayarların fotoğrafını gene atar mısın?

Kanka laptop RTX3050 i511400H var ben buna harici monitör aldım 24 inç şu an takılıyorum CS girince pikselleşme fark ettim bir de her haritada pixel öyle çok yok mesela dust da o kadar yol ama overpass de pixel çok ölüyor ayarlar da attığım fotunun aynısı.

Kanka laptop RTX3050 i511400H var ben buna harici monitör aldım 24 inç şu an takılıyorum CS girince pikselleşme fark ettim bir de her haritada pixel öyle çok yok mesela dust da o kadar yol ama overpass de pixel çok ölüyor ayarlar da attığım fotunun aynısı.

FX ayarını devre dışı bırak öyle kalsın. Kenar yumuşatmayı 4X al. Rakibin kenarlarını siyahlatan bir ayar vardı adını unuttum onu da kapat.

Şu ayarları dener misin?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (17).png
    Ekran Görüntüsü (17).png
    887,8 KB · Görüntüleme: 594

Technopat Haberler

Geri
Yukarı