CS 2 Prime hemen alınmalı mı?

Zaten 14 Euro'ya alıyorsunuz Türkiye fiyatlandırması yok ama dolar yükselirse sıkıntı çıkabilir CS her zaman kaar ettirir daha fazla kazanmak istiyorsan FACEIT pre al aylık 50 TL 1 ayda chill oynayarak 50 Euro'luk skin çektim.

Zaten 14 Euro'ya alıyorsunuz Türkiye fiyatlandırması yok ama dolar yükselirse sıkıntı çıkabilir CS her zaman kaar ettirir daha fazla kazanmak istiyorsan FACEIT pre al aylık 50 TL 1 ayda chill oynayarak 50 Euro'luk skin çektim.

1 ayda chill oynayarak nasıl 50 euroluk item çektiniz hocam? 1 ayda 60k FACEIT point için minimum 180 maç gibi bir şey kazanmanız lazım o da günde 6 maç kazanma yapar. %60 kazanma oranına sahipseniz desek günde mininum 10 maç yapmanız gerekecek o da günde mininum 8 saat oynamanız lazım demek.

1 ayda chill oynayarak nasıl 50 euroluk item çektiniz hocam? 1 ayda 60k FACEIT point için minimum 180 maç gibi bir şey kazanmanız lazım o da günde 6 maç kazanma yapar. %60 kazanma oranına sahipseniz desek günde mininum 10 maç yapmanız gerekecek o da günde mininum 8 saat oynamanız lazım demek.

20-25 euro haftalık görevden 40k FACEIT points de aylık görevlerden +ladderdan
Sadece Win görevleri değil ladderda güzel puan veriyor. yaklaşık 230 da maçım var

20-25 euro haftalık görevden 40k FACEIT points de aylık görevlerden +ladderdan
Sadece Win görevleri değil ladderda güzel puan veriyor. Yaklaşık 230 da maçım var.

Dediğim gibi gene de çok fazla maç gerekiyor yani bunları yapmak yerine biri part time gidip çalışsa zaten çok daha fazlasını kazanır.

Dediğim gibi gene de çok fazla maç gerekiyor yani bunları yapmak yerine biri part time gidip çalışsa zaten çok daha fazlasını kazanır.

Ben zaten çalışma git oyun oyna demiyorum. CS oynamayı seviyorum FACEIT daha iyi server communty hile koruma sistemi sunuyor hem onlardan yararlanıyorum ekstradanda skin alıyorum. dediğim şey mm yerine faceit daha iyi

Ben zaten çalışma git oyun oyna demiyorum. CS oynamayı seviyorum FACEIT daha iyi server communty hile koruma sistemi sunuyor hem onlardan yararlanıyorum ekstradanda skin alıyorum. Dediğim şey mm yerine FACEIT daha iyi.

Aslında ben chill oynayarak ödülün alınamayacağını belirtmek istemiştim. Arkadaşa öneride bulunurken günde şu kadar maç atabilirseniz FACEIT premium sayesinde ödül kazanabilirsiniz ben günde şu kadar maç atarak şu kadar ödül kazandım deseydiniz daha anlamlı olurdu öneriniz. Yoksa sizin yaptığınız şey mantıklı elbette.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı