CS 2 seçkin alınmalı mı?

Haftada 1 kez drop alıyorsunuz seviye atladığınızda alıyorsunuz. Bu hakkınız salı gününü çarşambaya bağlayan gece yani salı gece 3.00 da yenileniyor. Ayrıca bunu biz başka bir konuda konuşmuştuk. Şahsen şu an almak pek mantıklı değil. Sadece kendi parasını çıkartması aylar sürüyor. Para kazanmak gibi bir amaç yoksa alınabilir.

Evet hocam. Oynayacak pek bir oyun kalmadı bende try hard CS oynarken bari seçkin alayım diye düşündüm. Süreç uzun sürecek o yüzden pek ılımlı yaklaşamıyorum.

Daha 2 3 hafta önce 6 dolarlık kasa düşürmüştüm. Ayda 4 kere kasa alabiliyorsun oynarsan. Ayda en az 1 dolar bazında ilerlesen (ki daha fazla alıyorsun bence)15 ayda o parayı çıkartırsın.

Fazla şanslı olmanız lazım iyi drop için. Ortalama 50 cent geliyor haftada. Hatta bana bu haftadan önceki son 4 haftada 20 centlik kasa attı. Bu hafta devrim kasası attı 0.45 cent falan.

Evet hocam. Oynayacak pek bir oyun kalmadı bende try hard CS oynarken bari seçkin alayım diye düşündüm. Süreç uzun sürecek o yüzden pek ılımlı yaklaşamıyorum.

Try hard oynuyorsanız ve iyide oynuyorsanız kesinlikle FACEIT oynayın.

Her hafta rütbe atlayarak kasa kazanıyorsun evet parasını çıkarıyorsun ama sorun şu 5 aydır oynuyorum 1 dolarlık kasadan fazlası gelmedi o da 1-2 defa yani çok şanslıysan bile neredeyse 4 ay sürüyor eğer eğlenmek için oynuyorsanız seçkinde biraz da olsa hile azalıyor fakat para için kesinlikle uğraşılmaz iyi oynuyorsanız ve vaktiniz bolsa FACEIT premium öneririm.

Fazla şanslı olmanız lazım iyi drop için. Ortalama 50 cent geliyor haftada. Hatta bana bu haftadan önceki son 4 haftada 20 centlik kasa attı. Bu hafta devrim kasası attı 0.45 cent falan.

Try hard oynuyorsanız ve iyide oynuyorsanız kesinlikle FACEIT oynayın.
Hocam, faceit oynayıp para kazananlar varmış o iş nasıl oluyor bilgin var mı?

Hocam, FACEIT oynayıp para kazananlar varmış o iş nasıl oluyor bilgin var mı?

FACEIT'te görev sistemi var görev yaparak puan kazanıyorsunuz o puanları biriktirip skin veya başka şeyler alabiliyorsunuz. En sondada güzel pahalı bir skin veriyorlar değeri değişiyor ortalama 200 dolar diye hatırlıyorum. Güzel para bırakıyor aylık ama günde 17-18 maç yani +12 saat oynayacak kadar hayatsız olmanız lazım.

Her hafta rütbe atlayarak kasa kazanıyorsun evet parasını çıkarıyorsun ama sorun şu 5 aydır oynuyorum 1 dolarlık kasadan fazlası gelmedi o da 1-2 defa yani çok şanslıysan bile neredeyse 4 ay sürüyor eğer eğlenmek için oynuyorsanız seçkinde biraz da olsa hile azalıyor fakat para için kesinlikle uğraşılmaz iyi oynuyorsanız ve vaktiniz bolsa FACEIT premium öneririm.

Hocam ben 3 defa falan 1.5 $lık kasa düşürdüm.

Günde 2 el ölüm maçı at her haftayı rütbe atlayarak tamamlıyorsun zaten. Günde saatlerce oynamana gerek yok. Günde 2 maç gir çık bunu ödülü aldıktan sonra her gün haftalık düzenli yap rahatlıkla kasayı da alırsın sıkılmazsın da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı