CS 2 sebepsiz yere Overwatch banı atıldı

JediDennis

Femtopat
Daha fazla  
4-5 aydır CS2 oynamıyorum 100+ saatim var. Bu süre zarfında hiçbir şekilde bir hile kullanmadım ama buna rağmen 13/04/2025 saat 00:00 da Overwatch banı yedim. Steam desteğe yazdım ve böyle bir mesaj aldım:
"Merhaba,
CS:GO oyun yasağınızla ilgili bilgi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Bu bilgi incelenmek üzere CS:GO ekibine iletilecektir.
CS:GO oyun yasaklarıyla ilgili bilgileri (neden verildikleri de dâhil) burada bulabilirsiniz.
Bu destek talebiyle ilgili başka bir yanıt almayacağınızı unutmayın. CS:GO ekibi bireysel başvurulara yanıt veremese de bu yolla gönderilmiş talepleri incelemektedir.
Yasaklamanız ile ilgili paylaşmak istediğiniz başka bilgiler varsa bu destek talebine yanıt vermekten çekinmeyin. İşlem görmeyen destek talepleri otomatik olarak 14 gün sonra kapansa da destek talebinizin içeriği CS:GO ekibinin incelemesi için erişilebilir durumda olacaktır ve hesabınızla ilişkili olarak kalacaktır."
Bunun dışında başka mesaj almadım banı kaldırmaları için önerebileceğiniz bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
seçkinim olmadığı için maç kayıtlarım yok

Tek yapman gereken şey beklemek, Steam desteğe yazman hiçbir fayda etmez. Haksız yere verildiyse otomatik kaldırılır, bu kadar.

Seni izleyenler hile olduğuna kanaat getirmiş. Kullanmadığına dair kanıtın yoksa kaldırılmaz muhtemelen.
herhangi bir maçımı kayıt altına da almadım hile kullanmadığım için ban yiyeceğimi hiç düşünmemiştim çünkü

Tek yapman gereken şey beklemek, Steam desteğe yazman hiçbir fayda etmez. Haksız yere verildiyse otomatik kaldırılır, bu kadar.
aynı bilgisayardan abim hile yapmıştı. kendi hesabında ban yedi. onunla herhangi bir ilgisi varmı (hileyle benim hesaba hiç girmedi)

Profil linkinizi paylaşabilir misiniz kontrol edeceğim.

Arkadaşım da ban yemişti. Yanlış bilmiyorsam Overwatch'ta sadece 1 kişi izlemiyor, en az 10-15 kişi izliyor diye biliyorum. Arkadaşım da hile kullanmadığını iddia etmişti ama banı açılmadı. Bekleyin, baktı açılmıyor, ban için Steam desteğe yazın.

Aynı bilgisayar üzerinden yaptıysa ondan kaynaklıdır. Zaten CS2 ile Overwatch kalkmadı mı? VAC şu an oyun dosyalarında değişiklik veya yabancı bir uygulama fark ederse ban atıyor diye biliyorum.

CS2 de Overwatch yok sistem üzerinden yemişsin kısaca kullandığın clientten yemişsin dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…