CS 2 sebepsiz yere Overwatch banı atıldı

Ben cs2 ye 4-5 aydır girmiyordum kardeşim yanlışlıkla goodbyedpi ile 8nisanda giriş yapmış ve hiçbir maça girmeden çıkış yapmış acaba dpidan olabilir mi eğer ondansa valve a bu dosyayı atıp algıladığınız dosya bu olabilir bunun herhangi bir hile olmadığı açıklasam açarlarmı acaba

Ben CS2'ye 4-5 aydır girmiyordum kardeşim yanlışlıkla GoodbyeDPI ile 8Nisanda giriş yapmış ve hiçbir maça girmeden çıkış yapmış acaba DPI'dan olabilir mi eğer ondansa Valve'a bu dosyayı atıp algıladığınız dosya bu olabilir bunun herhangi bir hile olmadığı açıklasam açarlar mı acaba?

Onun dışında başka bir program kullanmadığınızdan eminseniz olabilir. Hesabınıza başkası da giriş yapmadı değil mi?

Dostum zaten ilk yaptığım iş oydu. Konuyu ilk açtığım kısmına bakarsan görürsün zaten.

O zaman desteğin sana yazmasını bekle dostum. Biri farklı şey söylüyor, diğeri farklı şey. Bu konuda ne sana öneri yapabiliriz ne de başka bir şey. Öneri bağlamında dediklerimizi harfiyen yazmışsındır zaten. Ayrıca Steam destek bu konularda aşırı derecede iyi iş çıkarıyorlar. Banın açılmayacak ise, nedeni ile beraber sana yazıyorlar. Gelen geri dönüşte "açılmayacak" yazıyorsa, açılmayacaktır hocam, bunu söyleyeyim ilk önce. Açılacak ise, "açılacak" yazarlar veya farklı bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı