CS 2 sebepsiz yere Overwatch banı atıldı

Peki ne yapabilirim? Sonsuza kadar bu şekilde mi kalacak hesap? Affedersiniz ama götlerinden sebep uydurdukları için ban atıyorlar.

Overwatch ya da VAC ban gibi banlar, kolay kolay kaldırılmaz. İtirazınızı etmişsiniz. Eğer gerçekten hile kullanmamışsanız muhtemelen kaldırılır ve Overwatch'ı 1-2 kişi izlemiyor, birden fazla kişi izliyor. Muhtemelen hile kullandınız. Yoksa ban yemezdiniz.

Ban hala açılmadı.Steam neden ban yediğimi flnda açıklamıyor açılacakmı yada açılmayacakmı herhangi bir bilgi vermedi.Ara sıra tekrar desteğe yazıyorum ama nafile yine hiçbir dönüş alamıyorum.

Peki ne yapabilirim? Sonsuza kadar bu şekilde mi kalacak hesap? Affedersiniz ama götlerinden sebep uydurdukları için ban atıyorlar.
Çok haklısın harbiden de öyle yapıyorlar. Üstelik bu overwatch banını atmadan önce bir ekip izliyor onlar karar veriyormuş. Acaba neden yedik çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…