Sürekli oynamanıza gerek yok çünkü sadece haftanın ilk seviye atlamasında eşya kazanabilirsiniz.Hocam 1 ay sürekli oynasam kasalardan düşen parayı karta çekebilir miyim?
2-3 haftada parası çıkmıyor. Çıkan kasalar genelde 0,6 dolar civarında oluyor. Üstelik çıkan parayı karta geçirmek de uzun iş. CS2 oynamak istiyorsanız değer, yoksa çıkan itemlar karşılar hesabı karışık biraz.
Zaten amacım kar elde etmek değil hocam uzun vade de oynamayı planlıyorum ilk 2 ay 50 lira verse yeter.Kısa değil, uzun vadede ancak oyunun parasını çıkartabilirsiniz. Her hafta Çarşamba günü yenilenen bir sistem, seviye atladığınızda rastgele bir kasa ve skin/spray, düşüyor. Uzun vadede oyun parasını çıkarabilirsiniz fakat burada asıl odak oyunu gerçekten oynayıp, oynamayacağınız olur. Seçkin alınmalı mı derseniz, evet. Fakat oynamayacağınız bir oyun için alınmamalı. Size bağlı.
Belki biraz kaybı olur ancak yinede değer bence.@xw3nzy
Anladım hocam ama kar elde etmek için değil hem oyun oynayayım hem de az da olsa parayı geri almak istiyorum o yüzden.Sürekli oynamanıza gerek yok çünkü sadece haftanın ilk seviye atlamasında eşya kazanabilirsiniz.
Sistem şöyle işler:
İlk seviye atlamada karşınıza bir menü gelerek 4 eşya arasından bir seçim yapmanız istenir. Bu eşyalardan biri kasa, diğerleri grafiti veya silah kaplaması olur. Tercihen en değerli veya göze güzel geleni seçecek şekilde 2 eşyada tercihte bulunursunuz ve bu eşyaları daha sonra Topluluk Pazarı üzerinden satabilir ya da takas yapabilirsiniz.
Haftada kazanacağınız para miktarı çok pahalı bir eşya düşmediği sürece ortalama 40₺ olur. Yani oyunu para kaynağı olarak görmeyin, eğlence kaynağı olarak görün. Amacınız para kazanmaksa daha kısa yollardan çok daha fazla para kazanabilirsiniz, bunlarla uğraşmayın.
Gelen eşyaları sattığınızda cüzdan bakiyesine düşer ve cüzdan bakiyesini resmi olarak karta aktarmak mümkün değildir. Ancak indirimli bir şekilde başkalarına oyun hediye etmek veya 3. parti sitelerde takas yaparak dönüştürmeniz mümkün. Ancak komisyon kesileceğini ve eşyanın değerinin iyice düşeceğini unutmayın.
O parayı hali hazırda oyuna mı yatıracaksınız? Seçkine yatıracağınız parayı?Anladım hocam ama kar elde etmek için değil hem oyun oynayayım hem de az da olsa parayı geri almak istiyorum o yüzden.
Hocam 750 lira param var 420 lira seçkin alacağım her akşam 3 rekabetçi girerim 2-3 ayda 200 lira geri verse yeter.O parayı hali hazırda oyuna mı yatıracaksınız? Seçkine yatıracağınız parayı?
Evet, öyle düşünüyorum. Seçkin Durum Yükseltmesi'nin eşya düşürmenize olanak sağlamasının yanı sıra rütbe ve seviye edinebilmenizi, rozet kazanabilmenizi ve daha kaliteli bir oyuncu eşleşmesi sağlaması gibi özellikleri de var.@Gabe Newell yani bunu para için değilde daha çok oyun oynamak için kullanmalı diyorsunuz.
O zaman gayet mantıklı. Seçkin Durum Yükseltmesi, oyun deneyiminizi artıracak pek çok özelliğe de sahip. Hedeflediğiniz parayı da rahatlıkla kazanabilirsiniz.Anladım hocam ama kar elde etmek için değil hem oyun oynayayım hem de az da olsa parayı geri almak istiyorum o yüzden.
Evet, öyle düşünüyorum. Seçkin durum yükseltmesi'nin eşya düşürmenize olanak sağlamasının yanı sıra rütbe ve seviye edinebilmenizi, rozet kazanabilmenizi ve daha kaliteli bir oyuncu eşleşmesi sağlaması gibi özellikleri de var.
O zaman gayet mantıklı. Seçkin durum yükseltmesi, oyun deneyiminizi artıracak pek çok özelliğe de sahip. Hedeflediğiniz parayı da rahatlıkla kazanabilirsiniz.
Yaklaşık 15-16 dolara kasa açacaktım çünkü kasa açma sistemini merak ediyordum (daha önce açmadım) sonra kasa açacağıma seçkin alayım haftada iki girsem level atlayabiliyorum zaten ve hem kasa düşüyor (kasaya para vermemiş oluyorum) hem de skin çıkıyor. Daha sonra çıkan kasaları açmak ve ya satmak bana kalmış tabiHocam 420 liranın 150 lirasını alsam yeter yani demek istediğim öğrenciyim bir anda 400 liramın gitmesi beni bu ay çok sıkar o yüzden seçkin alıp hem oyun deneyimimi arttırmak istiyorum hem de oyunu alırken verdiğim 400 lirayı az da olsa geri almak istiyorum mantıklı buldum.
Yanıt veren herkese teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.