CS 2 seçkin alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop:Huawei Matebook D15
İşlemci:AMD Ryzen™ 5 5500U
Depolama:512 GB SSD
Ram:8 GB
Ekran Kartı:AMD Radeon™ Graphics(Vram bilmiyorum)
CS 2'ye yeni başladım ama çok eskiden beri bildiğim ve arada sırada girdiğim bir oyundu. Şu an ise çok severek oynuyorum. Sizce hemen seçkin alınır mı? Zam gelir mi? Ya da biraz bekleyip oyunu sevmeme göre mi alayım?

CS 2'ye yeni başladım ama çok eskiden beri bildiğim ve arada sırada girdiğim bir oyundu. Şu an ise çok severek oynuyorum. Sizce hemen seçkin alınır mı? Zam gelir mi? Ya da biraz bekleyip oyunu sevmeme göre mi alayım?

5 tane hesabı olan birisi olarak söylüyorum. Alınır.

Biraz daha beklemeni tavsiye ediyorum cunku bir yerden sonra sarmayacak ve sen sadece haftalik kasani dusurmek icin girmeye baslayacaksin hatta bazen hiç girmedigin haftalar bile olacak. Bizzat kendimden biliyorum cunku.

Oynuyacak arkadasin varsa al hocam tek başına sarmamaya başlıyor oyun ben 2 hafta oyandim bıraktım
CS yi seçkin duruyor.

Tamamdır arkadaş bulma meselesi çok önemli değil onu hallederim oyunu gerçekten oynarım baya sevdim yani alıcam büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı