Bende var. Kilowatt kasası düştü açtım içinden M4A1S | Siyah lotus çıktı. Eğer aktif şekilde oynarsan yan gelir gibi az da olsa çıkan şeyleri satıp oyun alabilirsin.Merhaba hesabımda şu an 15 dolar var indirimlerle FIFA 24 14 dolara düştü 2 ay önce sizce seçkin alıp parasını mı çıkartayim, yoksa FIFA 24 indirime girince alayim mi?
CS2 seçkini pasif gelir olarak düşünebilirsiniz, bir süre sonra illaki parasını çıkarttırır da şansa bağlı durum bu. 2 ayda 8 drop alsanız, şansa bağlı olarak parasını çıkartabilirsiniz.
FIFA 24 alma zaten sezon bitti ve 25 çıkacak. Seçkin alırsan hem kasa düşürürsün hem de hilecilerle daha az karşılaşıp oyunu daha ciddiye alanlarla oynarsın. Ben olsam seçkin alır geçerdim.
Bende var. Kilowatt kasası düştü açtım içinden M4A1s | siyah lotus çıktı. Eğer aktif şekilde oynarsan yan gelir gibi az da olsa çıkan şeyleri satıp oyun alabilirsin.
Hocam 1 kasa 2 skin 1 grafiti seçeneği var 4 tane. 2 tane seçebiliyorsunuz. En pahalı 2 şeyi alın. Bana birkaç ay önce Aug silahi gelmişti ordan 5.79 dolardı. Ben şuan oyunu oynadığımdan beri parası çok rahat çıktı özellikle dün oyunun tam parası çıktı. Faceit oynarsanız ekstra skin de alabiliyorsunuz.Öneriniz için teşekkür ederim hocam.
Kral sence 15 dolara değer mi?
Hocam her hafta kazandığımız TP'ye göre ekstra bir kasa daha veriyor mu drop haricinde.
Hocam ben kasa ve silah seçmiştim sonra merak etim grafiye baktım güzeldi bi baktım 4 dolarmış 0.03 diye almamıştım.@KadirXes, kasa dışında bir tane daha drop alıyorsunuz da çok da ümit bağlamaya gerek yok. Kasa satışıyla parasını çıkartabileceğinizi düşünüyorum. Gene de şansa bağlı olarak iyi bir tane daha drop atabilir.
@KadirXes, kasa dışında bir tane daha drop alıyorsunuz da çok da ümit bağlamaya gerek yok. Kasa satışıyla parasını çıkartabileceğinizi düşünüyorum. Gene de şansa bağlı olarak iyi bir tane daha drop atabilir.
Hocam 1 kasa 2 skin 1 grafiti seçeneği var 4 tane. 2 tane seçebiliyorsunuz. En pahalı 2 şeyi alın. Bana birkaç ay önce AUG silahi gelmişti oradan 5.79 dolardı. Ben şu an oyunu oynadığımdan beri parası çok rahat çıktı özellikle dün oyunun tam parası çıktı. FACEIT oynarsanız ekstra skin de alabiliyorsunuz.
Hocam faceit aslında başka bir uygulama oranın kendi anti cheat sistemi falan var. İndiriyorsunuz hesap açıyorsunuz oynadıukca görevleri yaptıkca size puan veriyor. O puanlarla skin falan alabiliyorsunuz. Çoğu oyun için oynayabilirsiniz. Kendine has seviye sistemi var.Sağ olun hocam.
FACEIT nasıl oynayacağım hocam yeni başladımda bilmiyorum aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.