CS 2 seçkin alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fatih.1

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 14th Gen 14400F
Gigabye Windforce RTX 4070 Super
32 Gb Crucial DDR 4 Ram
1TB Crucial M2 SSD
Thermaltake ThoughPower GF A3 850W 80+Gold
Thermaltake Water 3.0 aRGB 360mm
Xigmatek Y Pro Odin 2
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Şimdiye kadar Valorant oynuyordum fakat artık sıkılmaya başladım ve CS'ye başlamaya karar verdim. CS de rank kasmak, skin almak satmak vs. işler için seçkin gerekli ve bu özellikler olmadan oyununda pek bir anlamı yok. Fiyatı şu anda 15 dolar. Sizce alınır mı?
Kasa açma konusuna gelirsek, kasalara para verip açmayı düşünmüyorum. Haftalık drop sisteminden gelen skinler, kasalar yeter bana. Fakat aklıma takılan 2 şey var, ilki örneğin haftalık droptan verilen kasaları açmak mı mantıklı satmak mı?
Ve sattığım skin veya kasaları nakite çevirme imkanım var mı?

15 dolara değer verdiğiniz parayı çıkarırsanız aktif oynarsaız haftalık droptan çıkan kasalar %1 ihtimal denk gelirse 30 dolarlık kasalar düşebiliyor kasa açmayıp satmak daha mantıklı parasını çıkarmak istiyorsanız değerli skininiz yoksa gerçek paraya çeviremezsiniz pazarda satıp Steam içi bakiyeye dönüştürebilirsiniz.

15 dolara değer verdiğiniz parayı çıkarırsanız aktif oynarsaız haftalık droptan çıkan kasalar %1 ihtimal denk gelirse 30 dolarlık kasalar düşebiliyor kasa açmayıp satmak daha mantıklı parasını çıkarmak istiyorsanız değerli skininiz yoksa gerçek paraya çeviremezsiniz pazarda satıp Steam içi bakiyeye dönüştürebilirsiniz.

Öncelikle sağolun hocam. Anladığım kadarıyla belli bir miktar altındaki skinlerin parasını nakite çeviremiyorum galiba?

Oyunu oynayacak ve rank kasacaksanız alınır ama para gibi bir amacınız varsa alınmaz. Kendi parasını çıkartması aylar sürüyor. Geçen 2 ay sonrasında rüyalar ve kabuslar kasası (2dolar) attığı için sevinçten koltuktan fırlamıştım. Kasaları direkt satmak daha mantıklı. Nakite çevirirsiniz ama bildiğim tüm yerler komisyon kesiyor en mantıklısı oyun almak.

Öncelikle sağ olun hocam. Anladığım kadarıyla belli bir miktar altındaki skinlerin parasını nakite çeviremiyorum galiba?

Yani düşük maliyetli diyelim kuruşluk skinleri Steam pazarda satmanız daha makul pahalı bir skin çıkardıysanız Steam dışı sitelerden gerçek paraya dönüştürebilirsiniz.

Selamlar. Şimdiye kadar Valorant oynuyordum fakat artık sıkılmaya başladım ve CS'ye başlamaya karar verdim. CS de rank kasmak, skin almak satmak vs. işler için seçkin gerekli ve bu özellikler olmadan oyununda pek bir anlamı yok. Fiyatı şu anda 15 dolar. Sizce alınır mı?
Kasa açma konusuna gelirsek, kasalara para verip açmayı düşünmüyorum. Haftalık drop sisteminden gelen skinler, kasalar yeter bana. Fakat aklıma takılan 2 şey var, ilki örneğin haftalık droptan verilen kasaları açmak mı mantıklı satmak mı?
Ve sattığım skin veya kasaları nakite çevirme imkanım var mı?
Bence kasa açma topuna hiç girme. Büyük ihtimal zarara girersin. Düşük ihtimalle iyi item çıktığındada iyi kâr edersin. Sana tavsiyem prime'ı al zaten oynayacağım diyorsun. Droplardan genellikle 40 cent - 1 dolar arası kasalar ve 3-4 centlik skinler düşüyor fakat şansın yağ giderse +3 dolarlık kasalar, +5 dolarlık skinler bile düşebilir. Skinleri kasaları satıp toplayıp pazarda skin alıp 3. parti sitelerde satabilirsin.

Oyunu oynayacak ve rank kasacaksanız alınır ama para gibi bir amacınız varsa alınmaz. Kendi parasını çıkartması aylar sürüyor. Geçen 2 ay sonrasında rüyalar ve kabuslar kasası (2dolar) attığı için sevinçten koltuktan fırlamıştım. Kasaları direkt satmak daha mantıklı. Nakite çevirirsiniz ama bildiğim tüm yerler komisyon kesiyor en mantıklısı oyun almak.

Anladım hocam sağ olun. Rank kasacağım için alacağım. En kötü GTA6 çıkana kadar Steam cüzdanında parayı biriktirip ucuza getirebilirim.

Yani düşük maliyetli diyelim kuruşluk skinleri Steam pazarda satmanız daha makul pahalı bir skin çıkardıysanız Steam dışı sitelerden gerçek paraya dönüştürebilirsiniz.
Anladım sağolun hocam.

Anladım hocam sağ olun. Rank kasacağım için alacağım. En kötü GTA6 çıkana kadar Steam cüzdanında parayı biriktirip ucuza getirebilirim.

Anladım sağ olun hocam.

%1 ihtimalle pahalı eşyalar çıkabiliyor droptan ona dikkat edin 30 dolara kadar.

Bence kasa açma topuna hiç girme. Büyük ihtimal zarara girersin. Düşük ihtimalle iyi item çıktığındada iyi kâr edersin. Sana tavsiyem Prime'ı al zaten oynayacağım diyorsun. Droplardan genellikle 40 cent - 1 dolar arası kasalar ve 3-4 centlik skinler düşüyor fakat şansın yağ giderse +3 dolarlık kasalar, +5 dolarlık skinler bile düşebilir. Skinleri kasaları satıp toplayıp pazarda skin alıp 3. parti sitelerde satabilirsin.

Bu da mantıklıymış hocam sağ olun fikir için.
Zaten kasalara asla para verip açma gibi bir düşüncem de yok bütçem de.

Hocam almayin size tavsiyem her yer daha da çok hile olmuş 2 gun ince girdim adama bir mermi atmam yetti adam Xanteres gibi tak dondu arkasini tigh headshot bide varya upuzaktayim goren Xanteres der.
Heryer hile dolu eger sinirden havale gecirmek istemiyorsaniz almayin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı