CS 2 seçkin alınır mı?

Kai4ra

Decapat
Bir ara seçkin aldıktan sonra kasa açmak içinde ayrı para ödememiz gerektiğini duymuştum. Bu doğru mu? Ayrıca seçkin 15 dolar olduğu için daha az hile olacağını düşünmem de alma konusuna beni itiyor. Alınır mı?

Kasa açmak için anahtar almanız lazım, bu da para evet. Seçkin aldıktan sonra düşen kasaları satarsanız zamanla seçkinin parası çıkıyor zaten kâra girmeye başlıyorsunuz. Hile de azalır evet ama bitmez tamamen. Yani kısaca, eğer düzenli oynuyorsanız evet alınır, mantıklıdır.

Seçkin alman seni direkt olarak kasa veya anahtar sahibi yapmaz zaten bunu yeni duymuş olman tuhaf geldi. Tabii ki ayrıyeten para ödeyeceksin kasa açmak için. Ha bir de seçkin alırsan parayı verdiğinle kalmıyorsun seviye atladıkça haftalık droplar var kasa, çıkartma ve skin düşüyor ortalama itemler geldiğini düşünürsek 1-2 ayda verdiğin parayı çıkartırsın yani evet alınır.

Bir ara seçkin aldıktan sonra kasa açmak içinde ayrı para ödememiz gerektiğini duymuştum. Bu doğru mu? Ayrıca seçkin 15 dolar olduğu için daha az hile olacağını düşünmem de alma konusuna beni itiyor. Alınır mı?

Para için diyorsan dayanırım diyorsan al ama oyun 10 oyundan 9U hileli çok ciddi söylüyorum sakın keyif almak için falan oynama gerçekten hile dolu.

Eğer oyundan zevk alıyorsan ve düzenli oynuyorsan alınır, haftalık düşen kasaları riske girmeyip açmayıp satarsan parayı şansına bağlı olarak ortalama 2 aya çıkartırsın. Hem hileler de daha az denk gelir, oyun zevkin artar.

Oyunda acayip hile var dostum. Trustfactor'ümün ve oyun saatimin ( 3.700) yüksek olduğunu göz önünde bulundurduğumda bu kadar hileyle karşılaşmak bile şaşırtıcı. Rank ve premier için giriyorsan ve gerçekten emek verip yükselicem dersen , başka oyun oynamıyorum sadece cs2 den baska birsey düşünmüyorum diyorsan al derim.
Basit eğlence hile orani %20
Ölüm maçı bot orani %75
Silah yarisi aim orani %15
(Oranlar düşük gibi gelebilir fakat 1 hile bile seni oyundan soğutacak zaten )

Premier ,rank , yoldaş'da başlarda hile daha az fakat yükseldikçe hilelerin birbiriyle vs attığını göreceksin.

Ama oynayacam dersen seçkin al öyle oyna öbür türlü zaman harcama bile stres hastasi olur cikarsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı