CS 2 seçkin alınmalı mı?

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
CS2 seçkin almayı düşünüyorum. Sattığımda 5.48 dolar değerinde bir envanterim var. Bunları satıp 320 TL üstüne koyup seçkin almak mantıklı mı?

Seviye sanırsam 40'dan sonra resetleniyormuş. Bu seviye arttıkça seviye atlamak zorlaşıyor mu?

Her hafta çarşamba ödül düşüyormuş, bunun içinde seviye atlamak gerekiyormuş. Ben pazartesi seviye atlasam bu haftalık ödül yine geliyor mu?

@Cid_Kagenou, seçkin üyelik alınır. Parasını bir süre sonra çıkartabiliyorsunuz ve yanlış değilsem, her Çarşamba saat 05.00'da drop yenileniyor. Her Çarşamba saat 05.00'dan sonra drop alabiliyorsunuz. 40 levelden sonra madalya rozeti alıyorsunuz ve haftalık belli bir TP alabiliyorsunuz. O TP'yi aşarsanız da TP aşımına uğruyor ve aldığınız TP, çok çok azalıyor. Abartmıyorum, bir maçta belki de 40-50 TP gelebiliyor.

CS2 seçkin almayı düşünüyorum. Sattığımda 5.48 dolar değerinde bir envanterim var. Bunları satıp 320 TL üstüne koyup seçkin almak mantıklı mı?

Seviye sanırsam 40'dan sonra resetleniyormuş. Bu seviye arttıkça seviye atlamak zorlaşıyor mu?

Her hafta çarşamba ödül düşüyormuş, bunun içinde seviye atlamak gerekiyormuş. Ben pazartesi seviye atlasam bu haftalık ödül yine geliyor mu?

Ben 275 TL'ye almıştım zamanında ve 300TL'den daha fazla para kazandım alabilirsin bence her seviyede aynı zorluk değişmiyor ve o haftaki ödülü almadıysan 1 hafta boyunca süren var 1 kere alabilirsin.

Bana sorarsan kesinlikle alınır. Oynadikca kendi parasını çıkarıyor zaten.

@Cid_Kagenou, seçkin üyelik alınır. Parasını bir süre sonra çıkartabiliyorsunuz ve yanlış değilsem, her Çarşamba saat 05.00'da drop yenileniyor. Her Çarşamba saat 05.00'dan sonra drop alabiliyorsunuz. 40 levelden sonra madalya rozeti alıyorsunuz ve haftalık belli bir TP alabiliyorsunuz. O TP'yi aşarsanız da TP aşımına uğruyor ve aldığınız TP, çok çok azalıyor. Abartmıyorum, bir maçta belki de 40-50 TP gelebiliyor.

Rekabetçi maçları kazanirsaniz 400 civarı geliyor takviyesiz. Seviye atlamak için ise 5000 TP'ye ihtiyacınız var. Her seviyede sabit.

Alınır. Ben aldım ve parasını çıkartıyorum şuan. 3,5 dolar daha kazanırsam parayı amorte etmiş olacağım. Bundan sonra her hafta kazanacağım para bana artıya yazacak. Gider steam içinde parayı biriktirir indirime oyun girince beleşe oyun çekerim. Elimden çıkan 400 küsür TL bana fazlasıyla geri dönecek.

Haftada 1 kez drop alıyorsunuz ve seviye atladığınızda alıyorsunuz. Bu hakkınız salı gününü çarşambaya bağlayan gece yani salı gece 3.00 da yenileniyor. Ayrıca bunu biz başka bir konuda konuşmuştuk. Şahsen şuan almak pek mantıklı değil. Sadece kendi parasını çıkartması aylar sürüyor. Para kazanmak gibi bir amaç yoksa alınabilir.

Daha 2 3 hafta önce 6 dolarlık kasa düşürmüştüm. Ayda 4 kere kasa alabiliyorsun oynarsan. Ayda en az 1 dolar bazında ilerlesen (ki daha fazla alıyorsun bence)15 ayda o parayı çıkartırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı