CS 2 Seçkin almak mantıklı mı?

Reis_Gezer

Decapat
Daha fazla  
CS:GO seçkin almak mantıklı mı? Yoksa o parayla direkt oyun alınır mı? 20 Kasım'da gelecek dolar güncellemesi ile ilgili kafama böyle bir soru takıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an için söylersem mantıklı değil 394 TL çok fazla bu paraya sepet dizersin.

Bu isler risk ile yuruyor. Sansli oldugunuza inaniyorsaniz mantikli olabilir, bahsettiginiz sepetin uc bes katini bile dizebilirsiniz. Gunumuzde 394 TL vb. rakamlar bir sey ifade etmiyor, keza 13-14 dolar bir sey.

Bu isler risk ile yuruyor. Sansli oldugunuza inaniyorsaniz mantikli olabilir, bahsettiginiz sepetin UC bes katini bile dizebilirsiniz. Gunumuzde 394 TL vb. rakamlar bir şey ifade etmiyor, keza 13-14 dolar bir şey.

Hocam dolar geldikten sonra pek bir önem kalcağını düşünmüyorum 2 3 katı zam gelecek diye duydum. Oldukça şanssızımdır.

Mantıklı bu arada CS ne olursa olsun mutlaka her Steam kullanan seçkin alması gereklidir.

Hocam dolar geldikten sonra pek bir önem kalcağını düşünmüyorum 2 3 katı zam gelecek diye duydum. Oldukça şanssızımdır.

275 TL falan oldugu zamanlar almistim, pisman etmedi. Onca zaman bekleyip, son gunlerde bu dusuncelere kapilmak pek saglikli degil acikcasi.

Son düzenleme:
CS:GO seçkin almak mantıklı mı? Yoksa o parayla direkt oyun alınır mı? 20 Kasım'da gelecek dolar güncellemesi ile ilgili kafama böyle bir soru takıldı.

275e aldım, 325TL'lik kasa düştü geçen aylarda kesintilerle 277 geldi bana 1 dropla kar ettirdi. Şu ana kadar en az 600 kağıt kar ettirmiştir bana. Şans işi mantıklı olup olmaması.

275e aldım, 325TL'lik kasa düştü geçen aylarda kesintilerle 277 geldi bana 1 dropla kar ettirdi. Şu ana kadar en az 600 kağıt kar ettirmiştir bana. Şans işi mantıklı olup olmaması.

Bize de anca 10 liralik yilan isirigi dussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…