CS:GO seçkin almak mantıklı mı? Yoksa o parayla direkt oyun alınır mı? 20 Kasım'da gelecek dolar güncellemesi ile ilgili kafama böyle bir soru takıldı.
CS:GO seçkin almak mantıklı mı? Yoksa o parayla direkt oyun alınır mı? 20 Kasım'da gelecek dolar güncellemesi ile ilgili kafama böyle bir soru takıldı.
Bu isler risk ile yuruyor. Sansli oldugunuza inaniyorsaniz mantikli olabilir, bahsettiginiz sepetin uc bes katini bile dizebilirsiniz. Gunumuzde 394 TL vb. rakamlar bir sey ifade etmiyor, keza 13-14 dolar bir sey.
Bu isler risk ile yuruyor. Sansli oldugunuza inaniyorsaniz mantikli olabilir, bahsettiginiz sepetin UC bes katini bile dizebilirsiniz. Gunumuzde 394 TL vb. rakamlar bir şey ifade etmiyor, keza 13-14 dolar bir şey.
275e aldım, 325TL'lik kasa düştü geçen aylarda kesintilerle 277 geldi bana 1 dropla kar ettirdi. Şu ana kadar en az 600 kağıt kar ettirmiştir bana. Şans işi mantıklı olup olmaması.
275e aldım, 325TL'lik kasa düştü geçen aylarda kesintilerle 277 geldi bana 1 dropla kar ettirdi. Şu ana kadar en az 600 kağıt kar ettirmiştir bana. Şans işi mantıklı olup olmaması.