CS 2 Seçkin almak mantıklı mı?

Reis_Gezer

Decapat
Daha fazla  
CS:GO seçkin almak mantıklı mı? Yoksa o parayla direkt oyun alınır mı? 20 Kasım'da gelecek dolar güncellemesi ile ilgili kafama böyle bir soru takıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu isler risk ile yuruyor. Sansli oldugunuza inaniyorsaniz mantikli olabilir, bahsettiginiz sepetin UC bes katini bile dizebilirsiniz. Gunumuzde 394 TL vb. rakamlar bir şey ifade etmiyor, keza 13-14 dolar bir şey.

Hocam dolar geldikten sonra pek bir önem kalcağını düşünmüyorum 2 3 katı zam gelecek diye duydum. Oldukça şanssızımdır.

Hocam dolar geldikten sonra pek bir önem kalcağını düşünmüyorum 2 3 katı zam gelecek diye duydum. Oldukça şanssızımdır.

275 TL falan oldugu zamanlar almistim, pisman etmedi. Onca zaman bekleyip, son gunlerde bu dusuncelere kapilmak pek saglikli degil acikcasi.

Son düzenleme:
CS:GO seçkin almak mantıklı mı? Yoksa o parayla direkt oyun alınır mı? 20 Kasım'da gelecek dolar güncellemesi ile ilgili kafama böyle bir soru takıldı.

275e aldım, 325TL'lik kasa düştü geçen aylarda kesintilerle 277 geldi bana 1 dropla kar ettirdi. Şu ana kadar en az 600 kağıt kar ettirmiştir bana. Şans işi mantıklı olup olmaması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı