CS 2 seçkin almak mantıklı mı?

  • Konuyu başlatan Rid
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 505
Yani parası için değil de oynamak içinse alınır şu an cidden belki bende öyledir 0.30 dolar kasa çıkıyor sürekli en yüksek 5 dolar gördüm oda 2 kez 2 ayda anca 15 dolar kadar biriktirip indirimde DL2 aldım daha önce de birkaç oyun almıştım TL iken ama şu an bütçe olarak önermiyorum pek değmez biriktirmek DL2 istediğim bir oyundu o yüzden uğraştım 20 dolar pahalıydı o oyun için bana göre Seçkini 275 TL fiyatına aldım şahsen ben hatta Papara ile 255'e falan gelmişti fiyatı o zamanda 20'den 275'e çıkmıştı dediğim gibi almadan bilemezsiniz ama artık çok iyi kasa çıkmıyor gidin oynamak için alın
 
Hile olayı azalmadan almayı düşünmüyorum ama 5 ayda çıkar mı emin olamadım kasalsr 0.20 falan ediyor ortalama 0.75 olmaz bence.
En çok düşen kasalar yılan kasası diye biliyorum onlarda 0.20

Yani parası için değil de oynamak içinse alınır şu an cidden belki bende öyledir 0.30 dolar kasa çıkıyor sürekli en yüksek 5 dolar gördüm oda 2 kez 2 ayda anca 15 dolar kadar biriktirip indirimde DL2 aldım daha önce de birkaç oyun almıştım TL iken ama şu an bütçe olarak önermiyorum pek değmez biriktirmek DL2 istediğim bir oyundu o yüzden uğraştım 20 dolar pahalıydı o oyun için bana göre.

Parası da önemli aslında 12 ay çok uzun bir süre 30 cent verecekse eğer ama ortalama 0.75 verse zaten alırım. 4 5 ayda çıkacaksa parası.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20240424-011124_Steam.jpg
    Screenshot_20240424-011124_Steam.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 13
Dostum parası ne zaman çıkar sorusunun belirli bir cevabı yok. Tek dropta da çıkabilir, en kötü droplar denk gelirse aylarca parasını da çıkaramayabilir, amacın sadece parasını çıkartmak olarak bakmak ise hiç alma daha iyi. Daha çok oyun deneyimini iyileştimek, rank elde edebilmek, nispeten daha az hileciyle eşleşebilmek olarak bak.
 
Dostum parası ne zaman çıkar sorusunun belirli bir cevabı yok. Tek Drop'ta da çıkabilir, en kötü Drop'lar denk gelirse aylarca parasını da çıkaramayabilir, amacın sadece parasını çıkartmak olarak bakmak ise hiç alma daha iyi. Daha çok oyun deneyimini iyileştimek, rank elde edebilmek, nispeten daha az hileciyle eşleşebilmek olarak bak.

Amacım o zaten ama parası da çıksın isterdim en kötü ihtimalle 12 ay yapıyor ve ben 500TL veriyorum yaklaşık.
 
Bu kafayla almayın daha iyi. Diğer herhangi bir oyunu alırken"parası kartlardan çıkar mı ya" diyerek mi alıyorsunuz?
 
Amacım o zaten ama parası da çıksın isterdim en kötü ihtimalle 12 ay yapıyor ve ben 500 TL veriyorum yaklaşık.

Hangi Steam oyunu verdiğin parayı sana geri kazandırmayı vadediyor ki? Uzun vadede illaki parasını çıkartacaktır, bu kadar derin analize gerek yok.
 
CS 2'de şu anda seçkin almak mantıklı mı, parası kaç ayda çıkar?
Bende 1 tane vardı 2 tane daha almıştım 300ken .1 ayda 3 hesaptan oynayarak çıkarmıştım.
 
Peki şu hile olarak da FACEIT diye bir şey vardı tam bilgim yok orada oynayarak XP kasıp kasa falan alabilir miyim haftalık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı