İnşallah bir gün düşer hocam.Benim 500'den fazla saatim var hocam ama işte kader kısmet oyun vermediğinde gelmiyor bir silah kasası filan düşürebilseydim iyi olurdu.
Tamamen şans, ben kendi paramla aldım skinlerimi vs, kuzenimde benden görüp CS başladı 2. dropta silah kasası düştü, bıçak ile takas etmişti.Benim 500'den fazla saatim var hocam ama işte kader kısmet oyun vermediğinde gelmiyor bir silah kasası filan düşürebilseydim iyi olurdu.
@759894 dediğim gibi yeteri kadar oynarsan ya da doğru zamanlarda oynarsan da diyebiliriz bir süre sonra oyuna verdiğin parayı geri kazanabiliyorsun. Eğer seçkin modu da deneyimlemek istiyorsan ya da rank kasmak istiyorsan alabilirsin. Eğer şu an da parayı denkleştiremediysen daha sonra da döviz kurunda acayip bir artış olmazsa bu civarlara alabilirsin. Oyunun fiyatının Steam marketi üzerinden artacağını sanmıyorum.
@759894 haftalık olarak size Steam Topluluk Pazarında satabileceğiniz eşyalar düşüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.